Világomat én alkotom

Képes vagyok rá? – Bizonyára sokszor feltetted már magadban ezt a kérdést, a legkülönfélébb helyzetekben. Nyelvünk szemléletessége is bizonyítja, hogy ha képet tudunk alkotni valamiről önmagunkban, akkor azt a fizikai valóságban is megteremthetjük. Személyes világunk megalkotása az egyik legizgalmasabb és legnagyszerűbb lehetőségünk nap mint nap, és persze egy új esztendő küszöbén is.

Termékeny Nő Hétvége

A termékeny nő program a női test, női bölcsesség elvén alapul. Holisztikus megközelítéssel foglalkozunk a női ciklussal, női termékenységgel, megteremtve a test, lélek és szellem egységét. Napjainkban nagyon sok nő küzd azzal a problémával, hogy bár egészségügyileg nincs akadálya, mégis valamilyen oknál fogva elmarad a vágyott gyermekáldás.

Órarendünk

Órarendünket és állandó programjaink rendjét itt tekintheted meg. A programjainkon, foglalkozásainkon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Elérhetőségünk: 70/347-44-47 vagy info@alory.hu .

Csoportos hangfürdő

A csoportos hangfürdő során megmerítkezhetsz a hangok elmélyítő és tápláló rezgésében. A csoport ereje már önmagában támogat, hogy adott kihívásaiddal könnyebben megbirkózz. De ha csak csendben, magadban élnéd át a rezgések általi varázslatos érzést, akkor is várunk. Kéthetente csütörtök este.

FamilyNetwork Rendszerállítás

Ez a közös munka a szituációinkban megnyilvánuló, valóságos helyzetre mutat rá. Sok esetben elveszünk, vagy sajátos nézőpontjaink, kondícióink miatt nem látjuk, hogy mi van a mélyén egy-egy kapcsolódásunknak, vagy kialakult élethelyzetünknek. 

21. század kerekasztal lovagjai

Vannak szivarszobák, horgász egyesületek, ivók, sportklubok, ahol férfiak gyűlnek. Közös tevékenység tartja össze őket. Vagy csak ürügy, hogy dolgaikat férfiközegben megoszthassák. De miért kellene ürügy ehhez? A Lovagok azokat a Férfiakat hívják és várják, akik a valódi Belső Férfi Erőt szeretnék kimunkálni magukban, és azt továbbadni másoknak. Vállalva azokat az emberi értékeket, amelyeket valaha a Lovagok is képviseltek. Havonta egy este, ahol egy Nő ad teret a Férfiaknak.

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Nyitvatartás, kapcsolat, Útvonaltervezés

Kollégáink bejelentkezés alapján
dolgoznak általában hétköznap
8:00 – 20:00

Címünk:

Hogyan juthatsz el hozzánk?

Értesülj újdonságainkról és programjainkról!

Ha havonta szeretnél értesülni a programjainkról, újdonságainkról és szépség-egészség szolgáltatásainkkal kapcsolatos ajánlatokról,

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz »

és

Iratkozz fel hírlevelünkre! »

Copyright © 2023. Bíztató Stúdió Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat

Scroll to Top