Asztrológia

Humanisztikus asztrológia

Problémáid megoldásának kulcsa mindig elsősorban Önmagadban keresendő. A körülötted levő világodat Te teremted, tőled függ, hogy a Mennyet, vagy a Poklot éled, esetleg jó kis magad teremtette állóvízben üldögélsz.
A horoszkóp ábrádban a jegyek, házak, planéták, én állapotok mind Rólad mesélnek, csak érteni kell az üzenetüket, hogy a személyiségedben rejlő erőforrásokat a legoptimálisabb módon  kihasználhasd, ezáltal olyan minőségi életet tudj élni, amilyet szánsz Magadnak. Kifejtjük a karmikus feladatokat, az életcélt, a családi- és párkapcsolatok céljait. Sok, számodra kihívást okozó élethelyzet megértésére, jövőbeni pozitív megélésére nyílik lehetőség.

Blokkoldás

Miután elkészítettem és megbeszéltük a horoszkóp ábrádat, megállapítjuk milyen életkorban, ki vagy mi által, hol képződtek olyan blokkok az életfolyamodban, melyek eddig gátolták az előrehaladásodat, majd a megfelelő módszerekkel – személyre szabottan – oldjuk őket. Kinek-kinek a leginkább megfelelő módszerrel viszem be az oldást a gátló, negatív blokkjai helyére. A tudatalattiban levő tartalmak így felszínre, megvilágításba kerülnek. Klienseim szinte mindig beszámolnak arról, hogy az alkalmakat követően egymást követik az események az életük addig gátolt területein – megindul az energia. Korhatár nélkül ajánlom mindenkinek, hiszem, hogy a megfelelő szándék és cél megtalálása és megvalósítása a boldogság kulcsa az Életben.

Asztro aroma olajok

Bio minőségű illóolajok, esszenciák felhasználásával készítem el szemed láttára Személyes Üvegedet, melyet naponta használni fogsz csuklódra, mellkasodra cseppentve, isteni illatának belélegzése megerősíti és fokozza az oldás hatását. Az asztro-aromák új dimenziókat nyitnak majd meg előtted – haladóknak különösen megdöbbentő pozitív élmény, transzcendens megtapasztalások követik használatát, a meditáció mélyebbé válik.

Romhányi Andrea
30/863-13-38

Asztrológus, Természetgyógyász

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Scroll to Top