Hangtálak ölelésében

“Mindenik embernek a lelkében dal van,
És a saját lelkét hallja minden dalban.
És akinek szép a lelkében az ének,
Az hallja a mások énekét is szépnek”
(Babits Mihály)

A hangok erejét és rezgését már 5 ezer évvel ezelőtt is alkalmazták a szervezet regeneráló erejének aktiválására, a test-lélek-szellem egységének megteremtésére. Egy valódi tibeti hangtál a készítés és vallási hatásoktól függően 5-12 féle fémet tartalmaz. A hagyomány szerint 7 fémet mindenképp tartalmaznia kell, ezek mindegyike egy bolygót szimbolizál. Az arany a Napot, az ezüst a Holdat, a higany a Merkúrt, a réz a Vénuszt, az ón a Jupitert, a vas a Marsot, az ólom a Szaturnuszt. Ezek mellett még ötöt kevernek bele, a cinket ami a feszültségek oldására hat, meteorfémet, ami fokozza a tettvágyat és az aktivitást, bizmutot, mely az emésztőrendszer működését javítja, galenitet ami az ízületi gyulladások ellen nyújt védelmet, és piritet, ami a tüdőt erősíti.

A hangtálakból előhívott rezgések végigáramlanak az egész testen, mintegy megmasszírozva annak minden pontját, így az akupunktúrás pontokat is. A rezgéseket azonnal megérezzük és a folyamatos hang- és rezgésáramlás hatására ellazulunk, segítve és kiegyensúlyozva ezzel testi és lelki működésünket. A hangtálas rezgések hatására kialakuló „boldogságérzet” végigáramlik bennünk, a diszharmonikus állapotot a harmónia irányába mozdítva, pozitív hatást gyakorolva így teljes valónkra.

Miben segíthet a hangtálak rezgése?

stresszoldás
– életerő felébresztése
– energiablokkok oldása
– test-lélek-szellem energiák harmonizálása
– a szervezet regeneráló folyamatainak aktiválása
– izmok lazítása
– találkozhatunk valós érzelmeinkkel
– segíthet eltemetett ügyeink felismerésében
– javíthatjuk intuíciós képességünket
– spirituális fejlődésünket segíti

Hangtálak ölelésében:

Kényeztető testmasszázs a hangtál rezgéseinek ölelésében

A zene, a hangok és az érintés ősi harmonizáló módok. Megnyitják szívünket és a bennünk rejlő szeretet felerősítésével indítják be regenerációs folyamatainkat. A tálak hangja segít megérkezni, az itt és mostban lenni. Megérinti legbensőbb énünket, harmóniát teremt lelkünkben és testünkben. A hangtál rezgése mély, meditatív állapotba juttat, ellazítja izmainkat és így az érintés csodálatos ereje megsokszorozódik.

Hangmasszázs

A tálakból előhívott hang-, és rezgés áramlás hatására ellazul a test, mély relaxációt hoznak létre, lecsendesül a tudat, és a hangmasszázsok egyre intenzívebben segítenek megtapasztalni a lélek békéjét, harmóniáját, végső soron energiát adva a mindennapokra. Egyszóval a hangok rezgését élvező személy nagyobb harmóniába kerül önmagával.

Bővebben:

Mindig az adott személy szervezete határozza meg, hogy melyik szinten fogadja el a hangtál-rezgéseket, a többit kiközvetíti a szervezetből a test öt végpontján (fej, kezek, lábak). A beteg rezgések is ily módon távoznak.

Egy harminc perces hangtálas relaxáció körülbelül annyi stresszt vezet le, mintegy 3-4 óra alvás.

Érdemes a hangmasszázs előtt több folyadékot inni, mivel a rezgések ezen a rendkívül jó közegen, a vízen keresztül hatnak.
 

Ellenjavallatok:

Szívritmus szabályzó
Epilepszia
Mélyvénás trombózis
Áldott állapot első 3 hónapja
Akut gyulladásos folyamat esetén

Szopkó Eszter  
70/369-01-29

Hangmasszőr

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Scroll to Top