Benső egység módszer

Sok Mester fogta, majd engedte el a kezem, amikor már készen álltam rá. Ugyan az Utazás még mindig tart, már tudom, a saját Ösvényemet taposom. Számos módszert tanultam és alkalmaztam, mindenki adott MAGából annyit, amennyi szükséges volt, hogy elkezdjem nevelgetni saját MAGom. Így teremtődött meg bennem, s kelt életre a Benső Egység módszere, amely az ősi magyar szimbólumrendszert, az ősi rovásírás tiszta rezgéseit használja, gyógyító erőteret létrehozva.

Várlak, ha

– úgy érzed, elakadtál az Utadon és nem tudsz egyedül megbirkózni ezzel a helyzettel,
– kevésnek érzed Magad, túl gyengének, nem elég értékesnek vagy elég jónak,
– valamit vagy valakit elvesztettél és nem tudod elengedni,
– vágysz valamire, de még nem érkezett meg az Életedbe…

A Benső Egység módszere segít Neked továbblendülni, visszatérni az Élet sodrába.

A Benső Egység Helyreállító rendszer

segít feloldani az elakadásokat, feltérképezi azokat az okokat, területeket, érzéseket és eseményeket, amelyekre nincs tudatos rálátásunk. Segít látni a láthatatlant, egyesíti a természetest a természetfelettivel, segít a Helyedre lelni.

A tudattalannal való kommunikáció során (egy speciális tesztelési módszerrel, az ún. karhossz-teszt segítségével) feltárjuk azokat a külső és belső szabotáló erőket, amelyek a kiteljesedésed útjában állnak. Minden kérdésedre a válasz ott van Benned, csak fel kell tárni azokat.

A Benső Egység módszertana egyszerű, átlátható és hatékony, hiszen a gyökér-okokat tárjuk és oldjuk fel. Egyetlen alkalom jelentős változásokat hozhat.

A Benső Egység kiválóan működik együtt más módszertanokkal. Az oldás során ezeket is komplexen, egymást kiegészítve alkalmazom, tökéletes szinergiában:
– objektív személyiségelemzés
– asztrológia
– kristályterápia
– Bach virágesszencia
– fülakupunktúra
– állapotfelmérés

Az oldás komplexitásából adódóan az első kezelés időtartama átlagosan 3 óra.

“Légy Magad az Egység, s nem fér Hozzád kétség.”

Réti Ágota
70/426-23-95

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Scroll to Top