Cégeknek

Szeretné cégének vezetőit, kollégáit olyan módszerrel kiegyensúlyozottabbá és így sikeresebbé, eredményesebbé tenni, amely nem a szokványos utat követi?

Mi nem a tünetet, az okokat szüntetjük meg…

Egy cég sikeressége nagyban függ a dolgozók megfelelő önértékelésétől és kiegyensúlyozott magánéletétől. Ebben rendhagyó módon nyújtunk segítséget.

Az Alory nem a szokványos úton közelít a sikerhez. Az oda vezető lépcsősor fokait nem a szakmaiság, hanem a hozzáállás és személyiség hatékony fejlesztésével segítünk megmászni. Az egyén felől közelítünk, és a gyökerekig megyünk le, megoldva így az alapproblémát. Nem alakítgatunk, formálunk, hanem újraértelmezünk.

Mi nem a felszínt kapargatjuk, hanem valós megoldásokkal segítjük a siker útján. Nem kommunikációs technikákat tanítunk, hanem a kommunikációs képességet fejlesztjük. Nem értékesítési technikákat tanítunk, hanem azt a magabiztosságot és kisugárzást segítünk magunkévá tenni, amellyel sikeres értékesítők lehetünk.

Azon belső erő felismerésében és erősítésében vagyunk partnerek, melyek az EMBERT és nem a munkaerőt helyezik előtérbe. Hisz boldog és kiegyensúlyozott emberek tudnak szívből elkötelezettek lenni és teszik sikeressé vállalkozását. Önszeretet erősítése, félelmek felismerése és feloldása, betegségek lelki okainak megértése, kapcsolati kérdések, mindennapi stresszkezelés, okok helyett a megoldás.

Elvisszük a nyugalom szigetét cégéhez, hogy kollégáit feltöltve még többet tudjanak kihozni magukból…

Cégének és kollégáinak személyre szabott megoldást állítunk össze!

Vezetői tanácsadás

„Fejétől bűzlik…” tartja a mondás. Éppen ezért az egyik legfontosabb sikertényező a vezetői hozzáállás és szemlélet. S hisszük, mindaddig nem lehet egy vezető a munkájában elismert, tisztelettel övezett és a szó legtisztább értelmében sikeres, míg belső erői, önértékelése, magánélete, értékrendje és emberi kapcsolatai nem harmonikusak. Vezetői tanácsadásunk ezek kiegyensúlyozására irányul, hozzásegítve ezzel az egyén és az általa vezetett közösség sikeres helytállását a legkritikusabb helyzetekben is.

Problémaraktár, stresszkezelő szoba

Életmód és életvezetési tanácsadónk, coachunk meghatározott időtartamban a cég telephelyén tartózkodik és 20-30 perces beszélgetésekre fogadja anonim módon azokat, akiknek segítségre van szükségük bármilyen kérdésben (legyen az céges vagy magánéleti). Nem pszichologizál, nem ad tanácsot, hanem hatékonyan segít a megoldás megtalálásában. Nem csak coaching, annál több!

Cégdoktorlás

Amikor egy vezető vagy egy cég életében elérkezik a fordulópont, s alapvető kérdések merülnek fel a folyamatokkal, alkalmazottakkal, vezetőkkel vagy a stratégiával kapcsolatban, akkor egy objektív elemzés segíthet. Ez a külső nézőpont támogat a tisztánlátásban, a megértésben és a következő lépések meghatározásában.

Néhány példa:
– People management: csoportdinamika, szervezeti felépítés, pozíciók betöltése
– Recruitment: jelöltválasztás támogatása objektív eszközökkel
– Folyamat feltérképezés, folyamatmanagement
– Rejtett akadályok, korlátok feltérképezése
– Projekt-térképezés
– Vezetőfejlesztés másképp

A cégdoktorlásában különösen fontos az egyedi módszerek használata, amely a mélyebb összefüggések megértését segíti. A helyzetfeltárás és a kérdés részeinek felmérése mutat rá azokra a pontokra, amelyek a meghatározott cél elérését leginkább támogatják.

WorkNetwork

A munkahelyen, éppúgy mint a családunkon belül, meghatározott kapcsolatokat élünk meg, különböző egyéniségű emberekkel, nőkkel, férfiakkal dolgozunk együtt, több korosztály egy helyen, sokszor nem a legideálisabb körülmények között. Mindezt stresszfaktorként élhetjük meg, ha nincs jó módszerünk és önismeretünk a legmegfelelőbb alkalmazkodáshoz, akár főnökként, akár beosztottként vagyunk jelen. A munkahelyi közösségen belüli erőviszonyok ,,családállítás jellegű” feltérképezése és a megfelelő hierarchia kialakítása sokat segíthet jobban érezni magunkat a bőrünkben, ezáltal elősegítve a csapatmunkát és a hatékonyságot.

Csapatépítés

Szeretnéd, ha a csapatépítés a jó hangulaton túl mélyebb kapcsolódást is jelentene a kollégák számára? Azt gondoljuk, egy cég sikeressége nagyban függ a dolgozók megfelelő önértékelésétől, motivációjától és kiegyensúlyozott magánéletétől. Ebben rendhagyó módon nyújtunk segítséget. Mert nem a szokványos úton közelítünk ennek sikeréhez.

Azon belső erő felismerésében és erősítésében vagyunk partnerek, melyek az EMBERT és nem a munkaerőt helyezik előtérbe. Hisz boldog és kiegyensúlyozott emberek tudnak szívből elkötelezettek lenni, és teszik sikeressé vállalkozását.

Ehhez használjuk a vidámság, a meglepetések és a váratlan fordulatok, a testi és lelki erőpróba eszközeit. Módszertanunk nem a félelem, hanem a bátorság elvén alapul. Hogy biztonságos keretek közt tapasztalhassa meg mindenki saját képességeit és a csapat erejét.

Ajánlatunkat 2-100 fős csapatépítésekre kérheted. Minden esetben egyéni ajánlatot adunk, felmérve a csapatépítés célját és a körülményeket, lehetőségeket. Nincs két egyforma igény, nincs két egyforma program.

Egyedi megoldások, valódi változás.

Irodai jóga, meditációk, egészségmegőrző programok

Az „élezd a fűrészt” elvben hiszünk. Szükségünk van néha a problémától való eltávolodásra és a befelé figyelésre, hogy egy-egy helyzetben a lehető legjobbat hozzuk ki magunkból, hogy képesek legyünk teljesítményünk maximumát nyújtani. Egy kis vérfrissítés – legyen az egy fél órácska vagy több!

A gyerek-szülő jóga lehetőségét ad arra, hogy gyerekünkkel közösen és együtt jógázzunk, együtt játszunk és játszótársak legyünk. Közben érezhetjük, hogy a köztünk és a gyermekünk között lévő kapcsolat az élmény hatására megváltozik. Felnőttként el kell fogadnunk azt, hogy újra játszunk és megtalálni a közös játék örömét. Ez a játék bennünket megtanít arra, hogyan hagyjuk az irányítás most nem e mi kezünkben van.

Irodai masszázs - másképp

Az Alory elvei alapján az irodai masszázs nem gyors egymásutánban történő székmasszázs. Olyan lelki impulzusokat is kapnak ilyenkor a résztvevők, ami nemcsak testileg, hanem lelkileg is tölti őket – így többet tudnak kihozni magukból. Hogyan? Mi megmutatjuk!

VIP-partner program

Néha jó kimozdulni… Partner cégünk munkatársai számára marokkói stílusú szalonunkban a kezelés és tanácsadás szolgáltatásainkból 15% VIP kedvezményt biztosítunk. Igény esetén a céghez teljes palettánkkal kivonulunk, és szépségsarok, tanácsadások, kezelések, kényeztetések formájában támogatjuk a dolgozók testi-lelki jólétét, harmóniáját.

Céges konzultációval és személyre szabott javaslattal kapcsolatban érdeklődjön Dénes Évánál a 70/347-44-47 telefonszámon vagy az info@alory.hu e-mail címen.

Dénes Éva 
70/347-44-47


Érzelmi intelligencia tréner, kommunikációs tanácsadó

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Scroll to Top