Masszázsok

A masszázs a test tisztelete, a lélek felemelése és a tudat tisztulása. Masszázs közben nemcsak testünk kerül harmóniába és szabadul meg terheitől, hanem a lelkünk is. Olyan energiával töltődünk fel, amely életminőségünket javítja. 
Egy masszázs lehet kényeztető, frissítő, felszabadító, elmélyülő, testet regeneráló. Bármelyikre is van szükséged, nálunk megtalálod. Masszázsainkhoz krémet illetve olajat használunk.

Keresd bizalommal kiváló masszőreinket, és ismerd meg különféle masszázsainkat:

Svédmasszázs

A svédmasszázs ajánlott mozgásszervi eredetű fájdalmak csökkentésére, gyakori fejfájás esetén és fokozott fizikai, szellemi igénybevételkor. Alkalmas stresszes életvitelű emberek feszültségoldására, ellensúlyozza az egyoldalú munkavégzést és a mozgásszegény életmódot. Javítja a sejtek oxigén- és tápanyagellátását, befolyásolja a vénás, artériás és nyirokkeringést, szabályozza az izomtónust, fokozza a szöveti anyagcserét, csillapítja az izomfájdalmakat és jótékonyan hat az egész szervezet általános fizikai és pszichés állapotára.

A masszázs időtartama 50-90-120 perc.

Ableda László 20/851-80-79 (hétfő, szerda, péntek)
Bács Rita 30/521-18-93 (hétfő, szerda)
Nagy Moncsi 70/560-50-11 (péntek)
Szopkó Eszter 70/369-01-29 (hétfő, kedd, csütörtök)

Illóolajos relaxáló svédmasszázs

Az illóolajos masszázsban a svédmasszázs és az illóolajok pozitív hatása felerősíti egymást. A megfelelően kiválasztott illóolajokat gyengéd, lágy mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe, ezzel segítjük az izmok ellazulását, fokozzuk a keringést, oldjuk a feszültséget. A kezelés jótékonyan táplálja, megfiatalítja a bőrt. A hatóanyag nem csak a bőrön keresztül érvényesül, de belélegezve is kifejti hatását, így duplán „dolgozik”.
Ajánlott szorongások oldására, fáradság megszüntetésére, szellemi, lelki túlterhelés, alvászavar esetén, illetve egészségmegőrzésre, immunrendszerünk erősítésére. Mivel a hatóanyagok felszívódása a kezelés után még órákon keresztül tart, ezért ajánlatos a fürdéssel 4-5 órát várni.

Hatóanyagok:
Fahéj: frissít, segíti a szellemi munkát, jó gondolatokat hoz létre a tudatban. 16. kerület, aromás relaxáló masszázs
Levendula: nyugtat, ellazít, enyhíti az izomfájdalmakat és izomgörcsöket, nyugodt álmot ad. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása van. Ajánlott idegesség, nyugtalanság esetén is.
Narancs: Nyugtató, gyulladáscsökkentő, idegerősítő, hangulat- és közérzetjavító. Alkalmas feszültség, stressz, kezelésére.
Szantál: hatásos torokfájás, légúti problémák, ekcéma, száraz bőr esetén.

A masszázs időtartama 50 perc.

Ableda László 20/851-80-79 (hétfő, szerda, péntek)
Bács Rita 30/521-18-93 (hétfő, szerda)

Szopkó Eszter 70/369-01-29 (hétfő, kedd, csütörtök)

Karuna masszázs

Olyan lágy masszázs, amely ötvözi a masszázstípusok fogásait és a simogató, ringató, finom energetikai masszázstechnikákat. A masszázs időtartamától függően alap kezelés (60 perc) vagy teljes kezelés (90 perc) választható.

Formáját tekintve lehet svédmasszázs, sportmasszázs, kismama – és szülés utáni masszázs, meridián masszázs, nyirokdrenázs, mindez reiki szimbólumokkal, illetve igény szerint a hangtálak ölelésében.

A masszázs segít oldani a lelki eredetű feszültségeket és problémákat, rámutat rejtett elakadásainkra és segít oldani is azokat, miközben a testünk is felfrissül, töltődik. A kezelést támogató energiák vezetik, ezáltal a test mindvégig teljes nyugalomban pihenhet, végeredménye pedig nemcsak a test, hanem a lélek teljes feltöltődése is.

A masszázs időtartama 60-90 perc.

Szopkó Eszter 70/369-01-29 (hétfő, kedd, csütörtök)

Izomlazító masszázs

E masszázs alapja a svédmasszázs. Serkenti a vérkeringést, az anyagcserét. Az izmokat rugalmassá teszi, a görcsöket feloldja, a fájdalmakat megszünteti. Javítja a közérzetet, a testet lazítja és frissíti. Ajánlott sportolóknak, fizikai- vagy ülő munkát végzőknek egyaránt. Meglévő fájdalmaknál enyhülést hoz.

A masszázs időtartama részmasszázs esetén 60-90 perc (állapot és testalkat függő)

A masszázs időtartama állapot és testalkat függő:
– részmasszázs esetén 60-90 perc
– teljes test masszázs esetén 90-120 perc

Nagy Moncsi 70/560-50-11 (péntek)

Ideggyök masszázs vagy nyomás

Az ideggyök nyomás hatásos módszer a hosszú ideje fennálló mozgásszervi problémák esetén, továbbá fájdalmas befeszüléseknél, sérüléseknél, illetve beszűküléseknél. Izomlazító masszázzsal kombinálva kifejezetten hatásos. Érdemes tudni, hogy a folyamat fájdalommal járhat. Az ideggyök masszázs hegyikristállyal történik, míg az ideggyök nyomás bot és könyök használatával, mindkét esetben a kezelés kényelmes ruhában történik.

A masszázs időtartama 90 perc.

Nagy Moncsi 70/560-50-11 (péntek)

Talpmasszázs

A talp a test térképe, a két láb, a bal és a jobb oldalunkhoz igazodva képez egységet. Testünk minden szerve összeköttetésben van talpunk különböző felületeivel, így a megfelelő pontok masszírozásával közvetlenül ingerelhetők vagy nyugtathatók a szervek.

Serkenti a vér- és nyirokkeringést, erősíti az immunrendszert, szabályozza a hormontermelést, feszültséget old és fájdalomcsillapító hatása van, valamint késlelteti a szervezet öregedését. Fokozza a szervezet védekező erejét. Lélektani, lelki hatással a masszázs szorongástól, feszült állapotokból szabadíthat meg. Energiákat tesz szabaddá, a tartás, az arckifejezés megváltozik. Lelki fájdalmakban is segítséget nyújthat.

A talpmasszázs a legrégebbi kezelési módok egyike, lényege a testi és lelki egyensúly helyreállítása. Az indián törzsek kultúrájában művészetnek, egy szent szertartás részének számít.

A masszázs időtartama: 30 perc

Ableda László 20/851-80-79 (hétfő, szerda, péntek)

Frissítő önismereti lábmasszázs

A lábnak, amin járunk, ami összeköt az anyafölddel, ami hűen szolgál bennünket, ami előre visz az életben, és amire néha oly kevés figyelmet fordítunk. Te mit gondolsz a lábadról? Mennyit törődsz vele? Szeretsz mezítláb járni, vagy inkább elrejted, amikor csak teheted? Milyen cipőkbe bújtatod? Vannak fájó pontjai? Nézd meg egy újszülött lábát, aztán nézd meg egy öregember lábfejét.

Lábunk betekintést enged a lelkünkbe, sajátos, mélységes szimbolikáján keresztül, egész életutunkat tükrözi. Ahogy ezt már az ősi civilizációk is felismerték: „Ami lent van, az megfelel annak, ami fent van.” Azóta lábunkat méltatlan helyre száműztük, legtöbbször észre sem vesszük. Itt az ideje, hogy újra felfedezzük. Lábfejünk megismerése segít tudatosabbá válni magunkkal és másokkal kapcsolatban, és felelősséget vállalni saját életünkért.

Egy finom, lazító lábfürdő után együtt „járunk utána”, mit üzen a lábad. Ezt pedig egy felfrissítő, alapos talp- és lábmasszázs követi, hogy aztán könnyű, tündéri léptekkel haladhass tovább az életben.

A masszázs időtartama: 50 perc

Ableda László 20/851-80-79 (hétfő, szerda, péntek)
Bács Rita 30/521-18-93 (hétfő, szerda)

Tenger Gyöngye masszázs

Ez a masszázs olyan nőknek és férfiaknak szól, akik egy gyengéd érintés általi ellazulásra, töltődésre vágynak. Hatására a test és a lélek összekapcsolódik, eggyé válik, szeretettel töltődik fel. Az érintésnek csodálatos hatása van, amelyre mindannyiunknak nagy szüksége van. Kiemel a hétköznapok forgatagából és feszítéséből. A relaxáció hatása hosszantartó és mély. Úgy érehetjük, mintha jól kialudtuk volna magunkat. A 75 perces masszázs krémmel vagy olajjal történik.

Bács Rita 30/521-18-93 (hétfő, szerda)

Kismama masszázs

A terhesség minden nő számára életének legszebb, de ugyanakkor szervezetét leginkább megterhelő időszaka.
A terhesség által előidézett hormonális és élettani változások a női szervezetben kellemetlen érzéseket válthatnak ki. Ezen problémákra jelenthet megoldást a rendszeresen végzett speciális kismama masszázs, melynek gyógyító, fájdalomcsillapító, relaxáló és közérzetjavító hatásai hatékony segítséget nyújthatnak a kismamák számára.

A masszázs segítséget nyújthat a kismamák számára a feszültségek és izomfájások csökkentésében, a bőr rugalmasságának megőrzésében valamint a terhesség alatt esetlegesen felgyülemlő toxinok eltávolításában és a nyirokrendszerben keletkezett pangások megszüntetésében.

Masszázs a terhesség különböző fázisaiban:

A várandósság első 3 hónapjában masszázs nem javasolt. Relaxáló és stresszoldó kezelések, illetve a nyak óvatos masszírozása megengedett.

A második trimeszter (4-6. hónap) ideje alatt a fokozott terhelés miatt a kismamák gyakran deréktájéki problémákra panaszkodnak. Ilyenkor oldalfekvésben masszírozzuk a kismama hátát, csípőjét és megkezdődhet a nyirokrendszer keringésének helyreállítása.

A harmadik trimeszterben (6-9. hónap) a gerinc terhelése fokozódik, ami egyrészt a mozgást korlátozza, másrészt pedig az éjszakai (illetve nappali) pihenést nehezíti. Az izmok ellazítása még fontosabb ebben az időszakban.

A masszázs időtartama: 50 perc

Ableda László 20/851-80-79 (hétfő, szerda, péntek)
Szopkó Eszter 70/369-01-29 (hétfő, kedd, csütörtök)

Szülés utáni kényeztető, frissítő masszázs

A szülést követően a test komoly igénybevételnek van kitéve. A szoptatás miatt a hát és a váll izmaimak feszültsége megnő, a bőr a terhesség és szoptatás miatt is változáson megy keresztül. Az anya szervezetének vitamin és tápanyagigénye megnő.

A masszázs segítségével felfrissül a test és lélek, a bőr feszesebbé válik és az édesanya pihen, feltöltődik. A masszázs során fokozottan figyelünk, hogy a nyirokkeringésbe (így az anyatejbe) ne jusson méreganyag. A szülés után ajándék minden perc egy édesanyának, amit magára tud szánni – és így feltöltődve többet tud adni kisbabájának is.

Császármetszés után 3 hónapig a masszázs nem alkalmazható.

A masszázs időtartama: 50 perc

Ableda László 20/851-80-79 (hétfő, szerda, péntek)
Szopkó Eszter 70/369-01-29 (hétfő, kedd, csütörtök)

Nyirokdrenázs

A nyirokdrenázs egy olyan speciális közérzetjavító masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, aktivizálja az egész nyirokrendszert, ezáltal elősegíti a salakanyagok kiválasztódását a szövetekből és ezek elszállítását a nyirokereken keresztül.

Rendszeres alkalmazása megszünteti a szöveti nyirokpangást, erősíti az immunrendszerünket, és nagymértékben gyorsítja regenerációs képességünket. Kiterjedhet az egész testre, de csak testrészekre is alkalmazható.

Ajánlott a következő problémák esetében:
– ödémák,
– nyirokpangás,
– immungyengeség,
– idegesség,
– alvászavar,
– hormon problémák,
– kötőszöveti problémák,
– fáradékonyság,
– stressz,
– narancsbőr,
– fájdalomcsillapítás,
– puffadás,
– menstruációs görcsök

A masszázs élettani hatása: jó közérzet, kiegyensúlyozottság, erősebb immunrendszer és nem utolsó sorban formásabb alak.

A masszázs időtartama: 50 perc

Ableda László 20/851-80-79 (hétfő, szerda, péntek)
Nagy Moncsi 70/560-50-11 (péntek)
Szopkó Eszter 70/369-01-29 (hétfő, kedd, csütörtök)

Cellulit masszázs

A női test bizonyos részei egészen nagy mennyiségű zsírt képesek elraktározni, amelytől aztán alig lehet megszabadulni. Amikor a gombostűfejnyi zsírsejtecskék babszem nagyságúra híznak, lelassul a vérkeringés, ez csökkenti a bőr hőmérsékletét, amitől anyagcserezavarok lépnek fel, és kialakul a cellulit, vagy másnéven narancsbőr.

A zsírfelhalmozódás főként a legnőiesebbnek tekintett testtájakon jelenik meg: vagyis a csípőn, a combokon, a fenék és a has két oldalán, esetleg a lábszárakon, a kar felső részén. Ezeket a „problémás” területeket a masszázs során, zsírégető kozmetikumokkal kezeljük.

A bőrt és az alatta lévő szöveteket a fokozott vérkeringés átmossa, így távoznak a lerakódott salak- és méreganyagok, és a friss vér oxigénnel illetve tápanyagokkal látja el a szöveteket.

Zsírtörés: a mélyen a zsírszövetben végzett masszázs során speciális kapszicines olajat alkalmazunk. A felmelegített szövetekben gyorsabb és eredményesebb hatás érhető el a vér- és a nyirokkeringés segítségével, ami hatékony alakformálást eredményez. A zsírtörés ideje kb. 45 perc.

Test-tekercselés: Speciális fóliával és illóolajok felhasználásával végzett, alakformáló, bőrszépítő eljárás. A tekercseléses kezelésnek karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása van, a narancsbőr elhalványítására is jótékony hatással bír. A tekercselés ideje alatt 20 perces masszázs (hát, talp, karok illetve fej) választható.

A cellulit kezelést (zsírtörés és/vagy tekercselés) érdemes kúraszerűen (kb. 10 kezelés) alkalmazni.

A cellulit masszázs ideje 50 perc.

Szopkó Eszter 70/369-01-29 (hétfő, kedd, csütörtök)

Lávaköves masszázs

A lávaköves masszázs mintegy 3000 évre nyúlik vissza. Egyes források szerint az ősmagyarok sámánjai is használtak a gyógyításhoz, felmelegített köveket.

A kezelést 40-50 C-ra hevített kövekkel végezzünk és olyan speciális masszázstechnikát alkalmazunk, amely segíti az energiaáramlást és a stressz oldásával párhuzamosan javítja a közérzetet. Fokozza a vérkeringést, méregtelenít, lazítja az izmokat, enyhíti az álmatlanságot és rendkívül jót tesz a bőrnek, mivel a meleg masszázs során az olaj a bőr mélyebb rétegeibe jut. A test ellazulása mellett a lélek is relaxál. A merev izmok és ízületek visszanyerik a rugalmasságukat, a lélek pedig meditatív állapotba kerül.
A lávaköves masszázs minden olyan pozitív élettani hatással rendelkezik, mint az összes többi masszázs, azonban a meleg kövek felerősítik ezeket a hatásokat.

A masszázs relaxálással egybekötött csakra harmonizálással fejeződik be. A csakrák az egyes szervek és szervcsoportok működésével hozhatók összefüggésbe. Ezeket serkentik, stimulálják a csakrákra helyezett felmelegített lávakövek. E csakraharmonizálás erős blokkoldó hatású, és mély fizikai és szellemi relaxációt biztosít, ezáltal csökkenti a fizikai és szellemi feszültséget.

A kezelés időtartama: 90 perc.

Ableda László 20/851-80-79 (hétfő, szerda, péntek)

FORMAbontó masszázs lávaköves kezeléssel

Szeretné, ha bőre sima, feszes és egészséges lenne? Ha a kritikus területeken néhány centiméterrel karcsúbb lenne? Akkor a FORMAbontó masszázs lávaköves kezeléssel az Ön masszázsa!

Lazító, ráhangoló lávaköves kezelés után méregtelenítő talpmasszázzsal indítjuk be a keringést. A testet gyógynövényes olajokkal masszírozzuk át, hogy fellazítsuk, eloszlassuk az összeállt nyirkot, így segítve a méreganyagok távozását és a narancsbőr eltűnését a kényes területeken. A kezelést kényeztető hátmasszázs zárja.

A folyamat sikerességéhez rendszeres kezelésekre van szükség (heti 2-3 alkalom). A kezelés hatékonyságát segíti a fokozott folyadékfogyasztás, a kezelések előtti infraszaunázás illetve a rendszeres testmozgás.

A masszázs időtartama:
Alap kezelés esetén az első alkalom 1-1,5 óra, a további alkalmak 1 óra.
Komplett kezelés esetén az első alkalom 1,5-2 óra, a további alkalmak 1,5 óra.

Ableda László 20/851-80-79 (hétfő, szerda, péntek)

Gyógyító hangok (hangtálas) masszázs

A zene, a hangok és az érintés ősi gyógymódok. Megnyitják szívünket és a bennünk rejlő szeretet felerősítésével indítják be öngyógyító folyamatainkat. A tálak hangja segít megérkezni, az itt és mostban lenni. Megérinti legbensőbb énünket, harmóniát teremt lelkünkben és testünkben.

A hangtál rezgése mély, meditatív állapotba juttat, ellazítja izmainkat. A hangtálakból előhívott rezgések végigáramlanak az egész testen, mintegy megmasszírozva annak minden pontját, így az akupunktúrás pontokat is. Olyan belső békére lelhetünk, ahol meglátjuk igazi önvalónkat és a Forrással összekapcsolódva élhetjük meg a feltétel nélküli szeretetet élményét.

A hangtálas ráhangolódást követő lágy masszázs pedig kioldja a még bennünk lévő blokkokat, az érintés gyógyító ereje megsokszorozódik.

A masszázs időtartama: 75perc, melyet 15perc beszélgetés követ

Szopkó Eszter 70/369-01-29 (hétfő, kedd, csütörtök)

Csend masszázs

Egy masszázs, ahol a csend beszél. Ahol az érintés üzen, ahol a test a csatorna Ég és Föld között. Meditatív pillanatok, lassú mozdulatok, ráhangolódás, elmélyülés a pihenés minden pillanatában.
A lassú hosszú mozdulatok fokozzák a meditációra való ráhangolódást. Az ehhez kapcsolódó meditatív zene segít a teljes ellazulásban. Ebben a mély relaxációs folyamatban a tudatalatti harmonizációja megindul, amely segít önmagunkkal egyensúlyba kerülni. Lebomlanak a korlátok, erősödik az önbizalom, egészségesebbek, munkabíróbbak, kitartóbbak leszünk, és alkalmasabbá válunk az élet örömeinek élvezésére. Nagyon sok ember nem ismeri önmagát, de a masszázs hatására az elfeledett lélek magára talál.

Kinek ajánlott a csend masszázs?

– Mindenkinek, hiszen nincs olyan ember, akinek ne esne jól egy kis pihenés.
– Kismamáknak, mivel pihentető hatású.
– Hiperaktív, nehezen kezelhető, tanulási zavarokban szenvedő gyerekeknek
– Stressz, pánikbetegség, depresszió esetén.
– Olyanoknak, akik a meditáció és relaxáció gyakorlásában elakadtak és szeretnék elmélyíteni az élményeiket.

A masszázs időtartama: 50 perc

Szopkó Eszter 70/369-01-29 (hétfő, kedd, csütörtök)

Zan masszázs

A Zan masszázs olyan gyógymasszázs fajta, ahol a test kezelésén, masszírozásán keresztül energetikai és lelki blokkok oldása is lehetséges. Lelkünkben az éppen legaktuálisabb problémára jöhet megoldás a masszázs során. Amikor itt a változás ideje, az minden szinten megtörténhet.
Ez a komplex kezelés a test masszírozásával kezdődik, és fokozatosan mélyül el az energetikai töltődéssel, ha kell tisztítással. Ha lelki pihenésre van szükséged, ez a kezelés segíthet továbblépni, békességet találni.

A masszázs időtartama: 90 perc

Ableda László 20/851-80-79 (hétfő, szerda, péntek)

Fej csontkovácsolás

Ez az ősi módszer jótékony a homlok és arcüreg gyulladása, fejfájás és migrén esetén, illetve allergiás orrfolyás ellen, mert vérrel és oxigénnel látja el az agyat és tisztítja a légutakat. Azok számára is segítség lehet, akik szeretnék javítani kétoldali arcdeformitásukat, illetve akiknek sérült az idegrendszere. Kellemes mellékhatása, hogy emlékezőképességünk javul tőle. 30 perc alkalmanként.

Nagy Moncsi 70/560-50-11 (péntek)

Irodai masszázs

15-20 perc csoda! Ki hitte volna, hogy ennyi idő már óriási segítség ahhoz, hogy felfrissüljünk, feltöltődjünk?

16. kerület, irodai masszázs, székmasszázs. Az irodáról elsősorban a felelősség, a kihívások, a teljesítés, a stressz jut sokak eszébe. Stresszhelyzetet szervezetünk készenléti állapotként értékeli, izomzatunk állandó feszültségben, görcsben van.
A számítógép előtt görnyedve, az egeret görcsösen markolva izmaink folyamatos igénybevételnek vannak kitéve.

A mozgás mellett a heti egyszeri irodai masszázzsal biztosíthatjuk az izomcsomók oldását, a görcsös állapotok lazítását. 15 perces masszázs során a hát, váll, nyak és karok kerülnek lazításra.

Ne sajnáljon magától 15 percet a jó hangulatért, a friss gondolkodásért és a laza izmokért!

Egyedi ajánlattal kapcsolatban keresse Dénes Évát a 70/347-44-47 telefonszámon vagy az info@alory.hu e-mail címen!

Nagy tapasztalatú masszőreink várnak szeretettel:

Ableda László
06 20 851 80 79

Svéd masszázsok
Lávaköves masszázs
Gyógymasszázs Zan módra

Hétfő, szerda, péntek

Szopkó Eszter
06 70 369 01 29

Karuna masszázs
Kismama masszázs
Hangtálas masszázs

Hétfő, kedd, csütörtök

Bács Rita
06 30 521 18 93

Svéd masszázsok
Talpreflexológia

Hétfő, szerda

Nagy Mónika
06 70 560 50 11

Svéd, izomlazító,
ideggyök masszázs

Péntek

 

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Scroll to Top