Rólunk

Alory Testi-Lelki Stúdió

Régóta vágytunk arra, hogy színvonalas, bensőséges és meghitt környezetben teremtsünk lehetőséget testünk és lelkünk ápolására. Olyan helyet kerestünk, ahol az örvénylő világ elől el tudunk menekülni és belső világunkba merülve megpihenünk, feltöltődünk. Ekkor született meg az Alory Stúdió gondolata.

Családias környezetben, mór (marokkói) stílusú szalonunkban várjuk azokat a kedves vendégeket, akik kényeztetésre, felüdülésre vágynak, keresik a béke és nyugalom szigetét, és akik számára a test-lélek harmóniája fontos.

Filozófiánk

Azt a több mint 2400 évvel ezelőtti szókratészi filozófiát valljuk, hogy az ember test és lélek egysége. Egyik nincs a másik nélkül, mindkettőre vigyáznunk kell. E holisztikus megközelítést követtük a stúdió kialakításánál.

Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma igény. Arra törekszünk, hogy testileg és lelkileg is átfogó, egységekből álló rendszerünkben mindenki megtalálja a személyének leginkább megfelelő harmóniát.

Itt rátalálsz arra, ami teljesebbé teszi testi-lelki egészségedet.

„Alory. Egy hely, ahol szépül a test és szárnyal a lélek.”

Dénes Éva
Stúdióvezető
70/347-44-47

rólam…

Rólunk írták

„Varázslatos közeg, varázslatos emberek, jó ide megérkezni és meggazdagodva távozni a viszontlátás tudatával.” (R. Kata)

„Ebben a központban, mint egy hurrikán közepén, minden nyugodt, biztonságos és békés. A lélek felöltődik, az elme elcsendesedik, a test megpihen és gyógyul. Legyen áldott mindenki, aki ide belép.” (G. Ági)

„Ilyen harmonikus és gyönyörű szépségszalonban még nem jártam. Gratulálok, maradjon sokáig! Külön elismerés a lakberendezőnek!” (S. Emese)

„Valódi oázis… az a béke, ami a belépés utáni percekben eltöltött, már nagyon rámfért… Köszönöm!” (R. Rita)

„Köszönöm Neked (Nektek) a tegnap estét, hihetetlen nyugalommal és békével a lelkemben jöttem el. Azt hiszem, nekem az Alory az a kis szentély, ami pont azért van messze, hogy a meghitt pillanatokra, a befelé figyelésre tartogassam.” (B. Henni)

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Nyitvatartás, kapcsolat, Útvonaltervezés

Kollégáink bejelentkezés alapján
dolgoznak általában hétköznap
8:00 – 20:00

Címünk:

Hogyan juthatsz el hozzánk?

Értesülj újdonságainkról és programjainkról!

Ha havonta szeretnél értesülni a programjainkról, újdonságainkról és szépség-egészség szolgáltatásainkkal kapcsolatos ajánlatokról,

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz »

és

Iratkozz fel hírlevelünkre! »

Copyright © 2023. Bíztató Stúdió Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat

Scroll to Top