Kineziológia

Hiszem, hogy a belső harmóniához és az egészséges élethez elengedhetetlen a tudat, hogy mi irányítjuk a sorsunkat és saját kezünkben van a kulcs a megoldáshoz. A változás folyamatához azonban olykor külső segítségre van szükségünk.

Kineziológia

Életünk során folyamatos változásokkal találjuk magunkat szembe, melyekhez alkalmazkodnunk kell és ez stresszt okozhat. A régi sérelmek, kudarcok, negatív tapasztalatok emléke energia elakadásokat hoz létre a szervezetben, meggátolva testünk harmonikus működését, mely később lelki majd fizikai blokkokhoz vezet.

A kineziológia, izomtesztelés segítségével és stresszoldó technikák alkalmazásával rendkívül hatékony a jobb közérzet kialakításában. A kineziológia által megismerjük a bennünk felgyülemlett stressz okait, feltárjuk, majd kíméletes módszerek révén feldolgozzuk azokat, így újra harmonikus, energiával teli életet élhetünk. Hatékony segítség a testi-lelki harmónia megteremtésében, személyiségfejlesztésben, de akár alvászavar, pánikbetegség vagy tanulási zavarok esetében is. Mivel minden alkalom egyénre szabott, ezért a módszerek is eltérőek.

Miben segíthet?

– Testi, lelki harmónia megteremtése
– Betegségek lelki eredetének feltárása
– Stressz, szorongás oldása
– Kapcsolatok harmonizálása
– Mély relaxáció, alvászavar
– Jelenben élés, múlt elengedés
– Tanulási zavarok oldása
– Önbizalom erősítése

Integrált Energia Technika®

Az Integrált Energia Technika® IET® (Integrated Energy Therapy® )  egy hatékony, energia rendezési módszer melyet Stevan J. Thayer az amerikai Center of Being alapítója hozott létre. Az IET a lila sugár transzformáló energiájával dolgozik melynek során közvetlenül hat a 12 szálú spirituális DNS-re.

Az IET® támogat abban, hogy biztonságosan és kíméletesen felszabadítsuk a múlt korlátozó energia mintáit, erőt adjon és egyensúlyba hozza életünket a jelenben.

9 sejtmemória területről tisztítjuk a korlátozó mintákat melyek helyére pozitív megerősítéseket integrálunk. A módszer nevében az „Integrált” jelentése a múlt tapasztalatainak beépítése a jelen erejébe ami által megteremtjük a jövő örömét.

Miben segíthet?

– Megnyit a befogadásra
– Immunerősítés
– Jobb alvás, kipihentebb, energikusabb ébredés
– Téves hitrendszerek, kapcsolati elakadások feloldása
– Koncentráció, mély relaxáció
– Jelenben élés, múlt elengedése
– Energetikai, érzelmi, fizikai és mentális blokkok oldása, amik beragadva tartanak

Báb állítás

Létezik az a pillanat, amikor sehogy sem jönnek a szavak, hiába szeretnénk mögé látni életünk eseményeinek, vagy az eseményeket mozgató erőknek, hitrendszereinknek. Ilyenkor nagyon jól jön ez a technika, melynek során figurák segítségével tárjuk fel az információkat és rendezzük a helyzetet az egyén céljainak és szándékának megfelelő optimális megoldás előtérbe helyezésével.

A báb állítás célja az öngyógyító folyamatok beindítása.

Csakraharmonizáló talpmasszázs

Gyengéd módszer melynek során a talpon található reflex zónák finom masszírozása által az energia központok stimulációja történik, ezáltal helyreáll az energiaáramlás, létrejön a harmónia állapota, illetve gyógyulnak a lelki sebek, fájdalmak, melyek kihatnak a fizikai testre.

A csakrák a rajtuk átáramló energia révén hormontermelésre serkentik a hozzájuk tartozó belső elválasztású mirigyeket ezáltal megtámogatva az élettani folyamatokat az anyagcsere révén. A csakra energiaterületek harmonizálása által pozitív tudatbeli változás áll be. Megéljük a békét, szeretetet és tökéletes harmonikus állapotot.

A kezelés során halk zene, a csakrákhoz tartozó illó olajok és ásványok segítik a teljes ellazulást.

Schulig Andrea Mimi
30/242-65-52

Kineziológia, Báb állítás
Integrált Energia Technika®

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Scroll to Top