Láb-, kéz-, körömápolás

Míg testünk szinte minden részét ápoljuk, a kezünkről hajlamosak vagyunk megfeledkezni, pedig minden pillanatban ki van téve a környezeti behatásoknak. Ma már a láb-, kéz- és körömápolás nem luxus, hanem a mindennapi testápolás része.

Hagyományos és különleges kezeléseinkkel teszünk még vonzóbbá.

Mivel ápolunk és kényeztetünk?

Hagyományos manikűr és pedikűr

Áztatás után a megpuhult körmöt és bőrt vesszük kezelésbe. Megfelelő eszközök segítségével tartós hatást érhetünk el anélkül, hogy károsítanánk körmünket és bőrünket. A kissé megvastagodott vagy makacs körömbőr eltávolításához speciális eszközt használunk. Ezután kerül sor a bőr- és köröm ápolására. Különféle körömkrémek és körömerősítők segítenek a regenerálódásban. Lehetőség van nemkívánatos bőrszíneződések halványítására is (pl. nikotin).

Spa manikűr és pedikűr

SPA manikűr és kézápolás a dehidratált, károsodott, kiszáradt, érdes, fázós kéznek ad orvoslást. A Spa pedikűr és lábápolás után pedig bőrünk érintése a babákéhoz hasonló, s kezelés után úgy érezzük, mintha a föld fölött járnánk. Lazító lábfürdő, profi manikűr vagy pedikűr kezelés (körmök, bőrproblémák), természetes bőrradírozás, kényeztető masszázs és pakolás. Pakolások közt szerepelnek az aktuális évszakhoz illő tápláló vitaminos krémek. A köröm kondicionálása és a védelme elsősorban a hideg időszakban fontos.

Japán manikűr és pedikűr

A japán manikűr 400 éves eljárás. A fényes, élettel teli, egészséges körmök a japán arisztokrácia kiváltsága volt. A méhviasz hatására, mely beépül a köröm szerkezetébe, így azt erősíti, színét élénkebbé teszi, visszaadja a köröm természetes fényét, szépségét, serkenti a növekedését. Ajánljuk ősztől-tavaszig, vitaminhiány, töredezett, beszakadt, elvékonyodott, rugalmasságát vesztett, illetve minden „igazi házi munkát” végző körömre. Rendszeres ismétlése intenzíven táplálja, védi, ragyogóvá és ápolttá teszi a körmöt. Hatása kb. 2 hétig tartós.

Pedikűr és lábápolás Callux Pro-val

A kezelés elején áztatás helyett egy szerves anyagokat tartalmazó géllel oldjuk fel az elhalt hámsejteket, amelyet 15-20 perc hatóidő elteltével eltávolítunk. A hagyományos pedikűrrel szemben a CALLUX PRO professzionális lábápoló rendszerrel wellness élményt nyújtunk vendégeink számára. Szike és csiszológép nélkül fájdalommentesen és higiénikusan varázsolunk ápolt, sima és selymesen puha lábakat. A kezelés végén tápláló, intenzív hidratáló és hatóanyagokban gazdag krémmel kényeztetjük a lábat a hosszan tartó hatás érdekében.

Francia manikűr

Divatos, klasszikus körömékesítési mód, melyet párizsi designerek fejlesztettek ki. Ideális minden viselethez, minden alkalomra. Az eredmény: irigylésre méltó kezek, fehér körömvégek, áttetsző rózsaszín vagy bézs alapon. 

Tartós lakkozás

Szeretnél tartós, akár 3-4 hétig tartó, hibátlan lakkozott körmöket? A Shellac márka jóvoltából most már nem árthat lakkozott körmünknek sem a mosogatás, sem más körömlakk-sértő tevékenység. Rugalmas, vékonyan felhordható, tartós körömbevonat, mely nemcsak a természetes, hanem a műkörömre is kiválóan használható. Tükörfényes körömfelületet biztosít legalább 14 napig viselőjének. Hipoallergén és formaldehid-, toulen és DBP-mentes.

Láb-, kéz- és körömápoló szakemberünk a Te szépségedért:

Móga Diána 
06 30 618 26 64

Kéz- és lábápoló szakember

Hétfőtől péntekig: 8.00-20.00

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Scroll to Top