Kozmetikai kezelések

“Titkos írás az arc, de annak,
aki a kulcsát bírja, nyitott könyv.”
(Jókai Mór)

Te is úgy gondolod, hogy a hagyományos értelemben vett kozmetikai kezelések ideje lejárt? Hisszük, hogy amikor kozmetikushoz megyünk, nemcsak funkcionális „élményre” vágyunk, hanem testünk, lelkünk, szellemünk ellazulására is. Teljes kényeztetésre.

Mivel ápolunk és kényeztetünk?

Regeneráló arckezelések (60perc) illetve tisztító arckezelések (90-120perc)

A regeneráló kezelések tartalmazzák a bőrradírozást, a lazító arc, nyak, fej, váll, dekoltázs masszázsát és a bírtpusnak megfelelő arcpakolást. Egy óra kényeztetés a testi-lelki töltődésért. 

A mélytisztítás tartalmazza az arc tisztítását és regenerálását (masszázzsal, pakolással). Minden kezeléshez, bőrtípustól függően magas minőségű kozmetikumokat használunk. A krémek biztosítják a bőr tökéletes hidratáltságát, visszaadják egészséges fiatalságát.

Matis speciális kezelések (30-90perc)

Éld át te is a Matis élményt!

Flash solutions – azaz 30 perces villámkezelések azok számára, akiknek éppen csak ennyi idejük van, mégis igénylik a professzionális kozmetikai kezelést. Bármely életkorban, bármely bőrtípusra.

Beauty solutions – azaz 60 perces kezelés 25-50 éves korúak számára, az alábbi bőrtípusokra: zsíros-problémás bőr, táplálásra és hidratálásra szoruló bőr, érzékeny bőr. Nemcsak kozmetikai, hanem emocionális élmény is: varázslatok illatok, bársonyos textúrák, lazító masszázsmozdulatok.

Anti-aging kezelések – azoknak, akik akár a rossz szokások (pl. hunyorgás) vagy a bőr tápanyaghiánya miatt szereznek ráncokat. A kezelések segítik a bőr regenerálását és a sejtek megújulását. Hámlasztó, ránctalanító, vagy feszesítő, tömörítő, illetve C-vitaminos kezeléssel várunk.

Prémium kezelések – Solution Cell Expert kezelés fehér rózsa őssejtekkel és alginát maszkkal minden bőrtípus számára. Caviar Experience kezelés a kaviár gazdag hatóanyagaival 35 éves kortól. Corrective Peel savas kezelés az átalakított bőrtextúráért.

Arc- és dekoltázsmasszázs

Arcunk testi-lelki állapotunk tükre. Nemcsak tulajdonságainkat és képességeinket árulja el, hanem testi állapotunkra is következtethetünk belőle. Minden szervnek megvan a maga kivetülési helye az arcon, így üzenetének megértésével betegségeket előzhetünk meg, kezelhetünk idejében. Hisz mint kint úgy bent, mint bent, úgy kint. A fél órás arc- és dekoltázsmasszázs olyan világba repít el, ahol minden gondunkat itt hagyva tudunk „a felhők hátán” pihenni.

AHA savas hámlasztás és bőrfiatalítás, helyreállítás

A hámlasztás különböző fajtáit az egyik leghatékonyabb módszernek tartják számon a bőr helyreállításának és megfiatalításának folyamatában. Kitűnő megoldást nyújtanak számos bőrprobléma enyhítésében, megoldásában (pl: ráncok foltok, hegek, aknék) valamint a bőr egészségének megőrzésében, fiatalos és esztétikus megjelenésének fenntartásában. Az egyik legkedveltebb AHA sav a glikolsav. Növényi eredetű alapanyag. Töménységétől függően, egyaránt hat a hámrétegre és az irhára. Jótékony hatással van számos bőrprobléma kezelésében.

Ajánlott:
Felületi ráncok kezelésére
Napkárosodott bőr kezelésére
Javítja a bőr szerkezetét
Pigmentfoltokra
Fénytelen fakó élettelen bő kezelésére
Érdes megvastagodott bőr esetén
Acnés bőr kezelésére
Acnét követő hegek csökkentésére

A kezelés teljes időtartalmát a probléma típusa és súlyossága határozza meg. A legoptimálisabb eredményt 6-10 alkalmas kúrával lehet elérni.

Hangtálas, harmonizáló kozmetikai kezelések

A tibeti hangtál kezelés az érintés és relaxálás egyik különleges formája. A hangtálak lágy hangjai megnyugtatják a szellemet, a lágy rezgések átjárják az egész testet, fellazítják az energiablokkokat és jóleső ellazuláshoz vezetnek. Bármely kozmetikai arckezelésünket indíthatjuk ezzel a 10-15 perces egységbe hozó, megérkezést segítő kezeléssel – legyen az arc-, dekoltázsmasszázs, regeneráló arckezelés tisztítással vagy anélkül. A hatás nem marad el. Befelé figyelve, izmainkat és idegeinket ellazítva még élvezetesebb kényeztetésnek lehetünk részesei. Nemcsak arcunk, lelkünk is harmóniába kerül.

MesoFill-R

A MesoFill-R a mikro-tűs és nano-tűs mezoterápiára épülő eljárás, mely kíméletes, mégis nagyon hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé! A készüléknek és a speciális hatóanyagoknak köszönhetően néhány héten belül igen látványos eredmény érhető el – sebészkés és FÁJDALOM nélkül!

Microblading

Természetes hatású szemöldöktetoválás, amelynek ívét és formáját U-alakú microblading pengével precízen és dekoratívan készítjük el. Az eredeti és tetovált szálak közt alig észrevehető a különbség mind a módszernek, mind a választható színeknek köszönhetően. Tartóssága 1-1,5 év. Nincs többé reggeli szemöldökrajzolgatás, vagy élesen kiviruló, természetellenes szemöldökpótló csík…

Mikrodermabrázió

Napjaink egyik leghatékonyabb mély-peeling eljárása a mikrodermabrázió, a fájdalommentes bőrcsiszolás felfrissíti, és látványosan megújítja bőröd. Jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el!
A változás már egy kezelés után is látható!

Tartós műszempilla (2-6D)

Sminkelni, vagy nem sminkelni? Ez itt a kérdés. A műszempillákkal pedig a válasz csakis rajtad múlik, hiszen a tartós, ívelt és hosszú pillák minden körülmények között igézővé varázsolják a tekintetedet!
A több dimenziós műszempillákat a saját pilláidra helyezzük fel, így nem okoznak irritációt, és hetekig a helyükön maradnak, amíg a saját pillád le nem cserélődik.

Wax&Go - Legyen élmény a szőrtelenítés

Az Italwax koncepciója és működési elve egyezik a gyantával, azonban az ezzel való szőrtelenítés kíméletesebb és kevésbé fájdalmas, mint a hagyományos gyantázás. Miért?
– nem ragad a bőrhöz, így nem húzza azt
– filmréteget képez a bőrön, így jobban megnyitja a pórusokat, így könnyebben jönnek ki a szőrszálak
– nem olyan forró, mint a hagyományos gyanta
– fenyőgyanta érzékenyek is használhatják, mivel nem tartalmazza azt
– nem tartalmaz a szervezetre veszélyes parabéneket

Ezen kívül természetesen állunk rendelkezésedre az alábbiakkal:

  • gyantázás
  • szempilla- és szemöldökfestés
  • sminkek
  • testtekercselések
A megfelelő kezelés kiválasztásában kérd kozmetikusunk tanácsát:

Kotán Kata
06 30 207 84 25

Kozmetikus Mester

Kedd: 8.00-20.00

Szopkó Eszter
06 70 369 01 29

Kozmetikus

Csütörtök: 8.00-20.00

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Scroll to Top