Kozmetikai kezelések

“Titkos írás az arc, de annak,
aki a kulcsát bírja, nyitott könyv.”
(Jókai Mór)

Te is úgy gondolod, hogy a hagyományos értelemben vett kozmetikai kezelések ideje lejárt? Hisszük, hogy amikor kozmetikushoz megyünk, nemcsak funkcionális „élményre” vágyunk, hanem testünk, lelkünk, szellemünk ellazulására is. Teljes kényeztetésre.

Mivel ápolunk és kényeztetünk?

Arc- és dekoltázsmasszázs

Arcunk testi-lelki állapotunk tükre. Nemcsak tulajdonságainkat és képességeinket árulja el, hanem testi állapotunkra is következtethetünk belőle. Minden szervnek megvan a maga kivetülési helye az arcon, így üzenetének megértésével betegségeket előzhetünk meg, kezelhetünk idejében. Hisz mint kint úgy bent, mint bent, úgy kint.

A fél órás arc- és dekoltázsmasszázs olyan világba repít el, ahol minden gondunkat itt hagyva tudunk „a felhők hátán” pihenni.

Regeneráló arckezelések (60perc) illetve tisztító arckezelések (90-120perc)

A regeneráló kezelések tartalmazzák a bőrradírozást, a lazító arc, nyak, fej, váll, dekoltázs masszázsát és a bírtpusnak megfelelő arcpakolást. Egy óra kényeztetés a testi-lelki töltődésért. 

A mélytisztítás tartalmazza az arc tisztítását és regenerálását (masszázzsal, pakolással). Minden kezeléshez, bőrtípustól függően magas minőségű kozmetikumokat használunk. A krémek biztosítják a bőr tökéletes hidratáltságát, visszaadják egészséges fiatalságát.

Matis speciális kezelések (30-90perc)

Éld át te is a Matis élményt!

Flash solutions – azaz 30 perces villámkezelések azok számára, akiknek éppen csak ennyi idejük van, mégis igénylik a professzionális kozmetikai kezelést. Bármely életkorban, bármely bőrtípusra.

Beauty solutions – azaz 60 perces kezelés 25-50 éves korúak számára, az alábbi bőrtípusokra: zsíros-problémás bőr, táplálásra és hidratálásra szoruló bőr, érzékeny bőr. Nemcsak kozmetikai, hanem emocionális élmény is: varázslatok illatok, bársonyos textúrák, lazító masszázsmozdulatok.

Anti-aging kezelések – azoknak, akik akár a rossz szokások (pl. hunyorgás) vagy a bőr tápanyaghiánya miatt szereznek ráncokat. A kezelések segítik a bőr regenerálását és a sejtek megújulását. Hámlasztó, ránctalanító, vagy feszesítő, tömörítő, illetve C-vitaminos kezeléssel várunk.

Prémium kezelések – Solution Cell Expert kezelés fehér rózsa őssejtekkel és alginát maszkkal minden bőrtípus számára. Caviar Experience kezelés a kaviár gazdag hatóanyagaival 35 éves kortól. Corrective Peel savas kezelés az átalakított bőrtextúráért.

AHA savas hámlasztás és bőrfiatalítás, helyreállítás

A hámlasztás különböző fajtáit az egyik leghatékonyabb módszernek tartják számon a bőr helyreállításának és megfiatalításának folyamatában. Kitűnő megoldást nyújtanak számos bőrprobléma enyhítésében, megoldásában (pl: ráncok foltok, hegek, aknék) valamint a bőr egészségének megőrzésében, fiatalos és esztétikus megjelenésének fenntartásában. Az egyik legkedveltebb AHA sav a glikolsav. Növényi eredetű alapanyag. Töménységétől függően, egyaránt hat a hámrétegre és az irhára. Jótékony hatással van számos bőrprobléma kezelésében.

Ajánlott:
Felületi ráncok kezelésére
Napkárosodott bőr kezelésére
Javítja a bőr szerkezetét
Pigmentfoltokra
Fénytelen fakó élettelen bő kezelésére
Érdes megvastagodott bőr esetén
Acnés bőr kezelésére
Acnét követő hegek csökkentésére

A kezelés teljes időtartalmát a probléma típusa és súlyossága határozza meg. A legoptimálisabb eredményt 6-10 alkalmas kúrával lehet elérni.

MesoFill-R

A MesoFill-R a mikro-tűs és nano-tűs mezoterápiára épülő eljárás, mely kíméletes, mégis nagyon hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé! A készüléknek és a speciális hatóanyagoknak köszönhetően néhány héten belül igen látványos eredmény érhető el – sebészkés és FÁJDALOM nélkül!

Microblading

Természetes hatású szemöldöktetoválás, amelynek ívét és formáját U-alakú microblading pengével precízen és dekoratívan készítjük el. Az eredeti és tetovált szálak közt alig észrevehető a különbség mind a módszernek, mind a választható színeknek köszönhetően. Tartóssága 1-1,5 év. Nincs többé reggeli szemöldökrajzolgatás, vagy élesen kiviruló, természetellenes szemöldökpótló csík…

Mikrodermabrázió

Napjaink egyik leghatékonyabb mély-peeling eljárása a mikrodermabrázió, a fájdalommentes bőrcsiszolás felfrissíti, és látványosan megújítja bőröd. Jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el!
A változás már egy kezelés után is látható!

Tartós műszempilla (2-6D)

Sminkelni, vagy nem sminkelni? Ez itt a kérdés. A műszempillákkal pedig a válasz csakis rajtad múlik, hiszen a tartós, ívelt és hosszú pillák minden körülmények között igézővé varázsolják a tekintetedet!
A több dimenziós műszempillákat a saját pilláidra helyezzük fel, így nem okoznak irritációt, és hetekig a helyükön maradnak, amíg a saját pillád le nem cserélődik.

Wax&Go - Legyen élmény a szőrtelenítés

Az Italwax koncepciója és működési elve egyezik a gyantával, azonban az ezzel való szőrtelenítés kíméletesebb és kevésbé fájdalmas, mint a hagyományos gyantázás. Miért?
– nem ragad a bőrhöz, így nem húzza azt
– filmréteget képez a bőrön, így jobban megnyitja a pórusokat, így könnyebben jönnek ki a szőrszálak
– nem olyan forró, mint a hagyományos gyanta
– fenyőgyanta érzékenyek is használhatják, mivel nem tartalmazza azt
– nem tartalmaz a szervezetre veszélyes parabéneket

Ezen kívül természetesen állunk rendelkezésedre az alábbiakkal:

  • gyantázás
  • szempilla- és szemöldökfestés
  • sminkek
  • testtekercselések
A megfelelő kezelés kiválasztásában kérd kozmetikusunk tanácsát:

Kotán Kata
06 30 207 84 25

Kozmetikus Mester

Kedd: 8.00-20.00

Szopkó Eszter
06 70 369 01 29

Kozmetikus

Csütörtök: 8.00-20.00

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Scroll to Top