FamilyNetwork Rendszerállítás

Ez a közös munka a szituációinkban megnyilvánuló, valóságos helyzetre mutat rá. Sok esetben elveszünk, vagy sajátos nézőpontjaink, kondícióink miatt nem látjuk, hogy mi van a mélyén egy-egy kapcsolódásunknak, vagy kialakult élethelyzetünknek. 

‎Elképzeléseink, elvárásaink, félelmünk, vagy önbizalom hiányunk, esetleg túlzott segíteni akarásunk vagy felelősség érzetünk okán, olyan képeket, érzéseket vagy érzeteket vetítünk bele egyes helyzetekbe, amivel nem csak, hogy megnehezítjük a dolgunkat, hanem olyan irányba visszük életünket, mely még több még mélyebb sérülést hozhat. Biztosan ismerjük azt a végeérhetetlen folyamatot, hogy „azt gondoltam, hogy azt gondolja, hogy azt gondoltam, hogy azt gondolja”…..stb, Ennek a láncolatnak a végén gyakran egy sérült ember, vagy kapcsolat, a mélyén pedig egy berögződött családi minta húzódik.

A FamilyNetwork Rendszerállítás elsősorban az aktuális mintázatok feltárását célozza, vagyis azt, mi is a valóság, milyen igazi érzések, motivációk húzódnak meg az aktuális helyzetben. Innen gyorsan eljuthatunk családi mintázatainkhoz, öröklött „programjainkhoz”, melyek anélkül, hogy tudomásunk lenne róla, meghatározzák általános közérzetünket, befolyásolják döntéseinket, támogatnak, de akár vissza is tarthatnak minket céljaink megvalósulásától.

A FamilyNetwork Rendszerállítás során az alábbi témákkal foglalkozunk:

-Párkapcsolati kihívások
-Szülő gyermek kapcsolatok
-Testvér kapcsolatok
-Beilleszkedési nehézségek
-Egészségügyi kihívások
-Önbizalmi problémák
-Döntési nehézségek

Időpontok:

A foglalkozást csoportos keretek között, a hónap első péntekjén 14-19h tartom. Előzetes bejelentkezés szükséges. Tel.: +36 30/863-13-38

Díjak:

Segítőként 10.000Ft
Állítóként (témát hozóként) 15.000Ft

Szeretettel várlak!

Romhányi Andrea
30/863-13-38

Asztrológus, Természetgyógyász

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Scroll to Top