Nincs két egyforma ember

nincs két egyforma igény.  Arra törekszünk, hogy testileg és lelkileg is átfogó,
egységekből álló rendszerünkben mindenki megtalálja a személyének leginkább megfelelő harmóniát.

Dénes Éva

Vajon hogyan határozzuk és fogalmazzuk meg, hogy kik vagyunk? Hogy ki vagyok én?

Volt egy álmom… A világot megmenteni. Hogy az egy jobb és szebb hely legyen mindenkinek. Akkor két-hároméves lehettem. S bár eltelt azóta néhány évtized, sokat változtam, de az álmom semmit sem.

Megjártam az orvosi egyetemet, de végül közgazdász lettem. Dolgoztam a multik fényűző világában kommunikációs vezetőként, de végül a saját „munkahelyemet” teremtettem meg. 

Tanultam számtalan dolgot, de végül az esszenciát magamon átszűrve lettem az, aki most vagyok. Mindig úton.

2009-ben született az Alory Testi-Lelki Stúdió, a gazdasági válság kellős közepén. Bármennyire is megpróbáltak eltéríteni az elhatározásomtól – hisz abban az időben inkább mindenki bezárta a szalonját -, azonban a szívem szavát és az álmaimat követve mégis belevágtam. A Stúdió az arany középutat követve nyújt hagyományos és különleges programokat és kezeléseket. Valódi nyugalom szigete testnek és léleknek. Olyan kollégákkal, akiktől nem munkahely lett az Alory, hanem valódi Csodaország.

2016-ban indítottam el Férfiaknak szóló csoportomat (21. század Kerekasztal Lovagjai), elköteleződtem a 21. századi Férfi-ügy mellett. Hiszem, hogy a Férfi érték, csiszolatlan gyémánt.

2007-ben jelent meg Tudatos Élet Művészete Kártyasorozatom is, (Tudatos Párkapcsolat, Tudatos Teremtés, Tudatos Boldogság, Tudatos Férfi), és azóta a Tudatos Nőknek szóló kártyacsomagom, illetve az első saját, Tudatosságjáték elnevezésű megoldás-orientált társasjátékom is.

Így hát vezetek és vezetnek, tartok kurzusokat, csoportokat és jómagam is aktív résztvevő vagyok mások programjain. Adok és kapok. Meglátom magam a másikban. Mert benne vagyunk egy érintésben, egy pillantásban. Egy szóban, egy kérdésben. Egy gondolatban és egy érzésben. Ezeket szeretnénk itt, az Alory-ban is továbbadni Neked.

Nyitvatartás, kapcsolat, Útvonaltervezés

Kollégáink bejelentkezés alapján
dolgoznak általában hétköznap
8:00 – 20:00

Címünk:

Hogyan juthatsz el hozzánk?

Értesülj újdonságainkról és programjainkról!

Ha havonta szeretnél értesülni a programjainkról, újdonságainkról és szépség-egészség szolgáltatásainkkal kapcsolatos ajánlatokról,

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz »

és

Iratkozz fel hírlevelünkre! »

Copyright © 2023. Bíztató Stúdió Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat

Scroll to Top