Nincs két egyforma ember

nincs két egyforma igény.  Arra törekszünk, hogy testileg és lelkileg is átfogó,
egységekből álló rendszerünkben mindenki megtalálja a személyének leginkább megfelelő harmóniát.

Dénes Éva

Vajon hogyan határozzuk és fogalmazzuk meg, hogy kik vagyunk? Hogy ki vagyok én?

Volt egy álmom… A világot megmenteni. Hogy az egy jobb és szebb hely legyen mindenkinek. Akkor két-hároméves lehettem. S bár eltelt azóta néhány évtized, sokat változtam, de az álmom semmit sem.

Megjártam az orvosi egyetemet, de végül közgazdász lettem. Dolgoztam a multik fényűző világában kommunikációs vezetőként, de végül a saját „munkahelyemet” teremtettem meg. 

Tanultam számtalan dolgot, de végül az esszenciát magamon átszűrve lettem az, aki most vagyok. Mindig úton.

2009-ben született az Alory Testi-Lelki Stúdió, a gazdasági válság kellős közepén. Bármennyire is megpróbáltak eltéríteni az elhatározásomtól – hisz abban az időben inkább mindenki bezárta a szalonját -, azonban a szívem szavát és az álmaimat követve mégis belevágtam. A Stúdió az arany középutat követve nyújt hagyományos és különleges programokat és kezeléseket. Valódi nyugalom szigete testnek és léleknek. Olyan kollégákkal, akiktől nem munkahely lett az Alory, hanem valódi Csodaország.

2016-ban indítottam el Férfiaknak szóló csoportomat (21. század Kerekasztal Lovagjai), elköteleződtem a 21. századi Férfi-ügy mellett. Hiszem, hogy a Férfi érték, csiszolatlan gyémánt.

2017-ben jelent meg Tudatos Élet Művészete Kártyasorozatom is, (Tudatos Párkapcsolat, Tudatos Teremtés, Tudatos Boldogság, Tudatos Férfi), és azóta a Tudatos Nőknek szóló kártyacsomagom, illetve az első saját, Tudatosságjáték elnevezésű megoldás-orientált társasjátékom is.

2019-ben indult útjára az Objektív Személyiségelemzés módszerem, melynek segítségével megérthetjük, kik is vagyunk, mi az életfeladatunk, miképpen reagálunk a kapcsolatainkban, mik a stresszokozó és motivációs tényezőink, és miképpen tudunk egy boldogabb és sikeresebb életet élni.

Így hát vezetek és vezetnek, tartok kurzusokat, csoportokat és jómagam is aktív résztvevő vagyok mások programjain. Adok és kapok. Meglátom magam a másikban. Mert benne vagyunk egy érintésben, egy pillantásban. Egy szóban, egy kérdésben. Egy gondolatban és egy érzésben. Ezeket szeretnénk itt, az Alory-ban is továbbadni Neked.

Nyitvatartás, kapcsolat, Útvonaltervezés

Kollégáink bejelentkezés alapján
dolgoznak általában hétköznap
8:00 – 20:00

Címünk:

Hogyan juthatsz el hozzánk?

Értesülj újdonságainkról és programjainkról!

Ha havonta szeretnél értesülni a programjainkról, újdonságainkról és szépség-egészség szolgáltatásainkkal kapcsolatos ajánlatokról,

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz »

és

Iratkozz fel hírlevelünkre! »

Copyright © 2023. Bíztató Stúdió Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat

Scroll to Top