Lélekműhely

Várlak a lélekműhelybe, ha

– erősíteni szeretnéd az ősbizalmadat,
– szeretnéd felülírni a traumatikus sejtemlékezetet,
– kapcsolódni szeretnél a benned lévő bölcsességgel, hogy a döntéseidet szívből tudd meghozni,
– a szenvedés helyett a szenvedélyt szeretnéd megélni,
– szeretnéd kibontani magadból a valódi női principiumot és megélni nőiességed teljességét,
– egyenrangú párkapcsolatra vágysz,
– szeretnéd letenni azokat a lelki blokkokat, melyek megakadályozzák a gyermekáldást.

„Mi magunk legyünk a változás, amelyet látni szeretnénk a világban.” Mahatma Gandhi

Mindannyian egy személyes, egyedi lélektervvel érkezünk, tanulni és fejlődni vágyunk. Ehhez különböző próbatételeken, kihívásokon megyünk keresztül és fájdalmakkal, bánattal, veszteséggel találkozunk. Idővel a tapasztalások, a mindennapok megpróbáltatásai messze sodornak létünk valódi céljától, és a megélt és elfojtott lelki problémák energetikai blokkokat hozhatnak létre. A lelkünk azonban emlékszik az eredeti tervre, – minden sejtünk tárolja az előző életekből hozott, illetve a jelen életben megélt impulzusokat, – és összekapcsolódva önmagunkkal, hallgatva a belső hangunkra a kiteljesedést megélve tudunk tanulni és fejlődni. Ahhoz, hogy visszatérjünk rendeltetésünk eredetéhez, helyreállítsuk belső harmóniánkat és kiegyensúlyozott, boldog életet éljünk, olykor támogatásra van szükségünk.

Abban tudlak támogatni, hogy újra egyensúlyba, harmóniába kerülj önmagaddal, hogy kitisztuljon az éteri köldökzsinór, hogy oldódjanak azok a lelki sérülések, melyek útját állják egy kiteljesedett élet megélésének. A folyamat hatására a test, lélek és szellem harmóniába kerül, egy újjászületési folyamat zajlik. Fogalmazhatunk úgy is, hogy a kegyelmi energiák ölelésében újra képes leszel összekapcsolódni belső bölcsességeddel, és az életed kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá és teljesebbé válik.

A személyes találkozók alkalmával a testben áramló energiák rendezésére, a kialakult blokkok oldására, az egyensúly helyreállítására összpontosítunk. A pulzáló és ringató lágy mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A ritmussal – ami hasonló a szívveréshez – a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz. A ringatás során mély ellazulást élünk át, ebben az állapotban a tudattalanunk megnyílik és képessé válunk azon energetikai lenyomatok felszínre hozására és elengedésére, melyek már nem szolgálnak bennünket.

Közös munkánk során illóolajokat, gyógynövényeket, általam készített energetikai szereket, test- illetve csakragyertyákat használok, valamint egy, az ausztrál őslakosságtól származó energetikai módszert alkalmazok.

Szeretettel várlak, ha megszólítottak ezek a sorok és úgy érzed, segítségedre lehetek sorsod legmagasabb szintű megélésében életed bármely területén, az eredeti lélekterved megvalósításával.

Csendes Beáta
30/435-93-92

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Scroll to Top