Illatoázis

Az érintés és az illatok varázslatos erejét adják a találkozásaink.

Nekünk Nőknek, kimondottan sok szerepben kell helytállnunk mai világunkban. Szerteágazó feladataink között lavírozunk, gyakran elfeledkezve Önmagunkról. A Nő a család lelke, ezért a női Én-idő az egész család jólétét szolgálja. Ehhez a női feltöltődéshez szeretnék hozzájárulni a mélyrelaxációs aromaterápiás masszázsokkal, mely során elménk elcsendesedik, lelkünk megérkezik. Amikor nem csak másokról, hanem Magunkról is gondoskodunk, s megengedjük Magunknak a lehetőséget a kikapcsolódásra, hiszen így többet tudunk adni környezetünknek is.

A megfelelően kiválasztott illóolajok segítik az izmok ellazulását, serkentik a nyirokrendszert, jó hatással vannak a keringésre, fokozzák a szervezet természetes méregtelenítését. Mindezzel jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre.

Hatékony eszköz lehet lelki szinten is: oldja a stresszt, feszültséget, szorongást. Érintéssel az elfogadást, a biztonságot, az összetartozás és szeretet érzését kommunikáljuk.

Mindezen sokoldalú hatása miatt kiemelt szerepe lehet abban, hogy harmóniában élhessük a mindennapjainkat.

Mire számíthatsz?

Az első alkalmat egy konzultáció előzi meg, hogy teljesen személyre szabott, hozzád illő illóolajkeveréket állíthassunk össze Neked. Kizárólag tiszta, 100%-ban természetes, terápiás minőségű illóolajokkal és növényi olajokkal dolgozom.

Aromaterápiás tanácsadás

során beszélgetünk arról:

  • milyen eddigi tapasztalataid vannak az illóolajokkal, hogyan is működnek, mely illatokat kedveled
  • hogyan tudjuk a hétköznapi életbe is beiktatni az illóolajokban rejlő segítséget
  • hogyan tudod biztonsággal alkalmazni és melyek a legfontosabb szabályok az illóolajok kezelése kapcsán
  • megbeszéljük a különböző illóolaj alkalmazási módokat (pl. masszázs, inhalálás, fürdővízbe téve, párologtatás, melyik diffúzor a jó, stb)
  • egyénre szabott ajánlást / keveréket kaphatsz
  • önálló és kiegészítő gyógymód lehet szív- és érrendszeri, idegrendszeri, légzőrendszeri, emésztőrendszeri, nőgyógyászati, mozgásszervi és lelki eredetű panaszok esetén

Aromaterápiás érintések, masszázsok

Az aromaterápiás masszázs során a masszázs, mint ősi gyógymód, jótékony élettani hatásait tovább fokozzuk az illóolajok bőrbe juttatásával. 

Ecsedi Borbála 
30/572-45-13 

Okleveles Aromaterapeuta (Panarom)

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Nyitvatartás, kapcsolat, Útvonaltervezés

Kollégáink bejelentkezés alapján
dolgoznak általában hétköznap
8:00 – 20:00

Címünk:

Hogyan juthatsz el hozzánk?

Értesülj újdonságainkról és programjainkról!

Ha havonta szeretnél értesülni a programjainkról, újdonságainkról és szépség-egészség szolgáltatásainkkal kapcsolatos ajánlatokról,

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz »

és

Iratkozz fel hírlevelünkre! »

Copyright © 2023. Bíztató Stúdió Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat

Scroll to Top