Stresszoldó jóga

Egy kiváló program és módszer a mindennapi stressz levezetésére, a fizikai, mentális és érzelmi ellazulásért. Minden szerda este 90 perc önmagadért.

‎A jóga a testi folyamatokon keresztül befolyásolja a tudatfolyamatok működését, testi-lelki-szellemi harmóniára törekedve, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy egészségesek maradjunk, és minden helyzetben képesek legyünk kiegyensúlyozottan teljesítményünk maximumát nyújtani.

Hatha jóga elemekre épülő gyakorlatsor segíti a test átmozgatását, míg a légzőgyakorlatok a lelket könnyítik meg a felgyülemlett stressztől. A körülbelül 60 percnyi aktív jógagyakorlatok sorát egy 20-25 perces relaxáció zárja, amely arra szolgál, hogy megtanuljunk tudatosan lazítani. A relaxációval pihentetjük a tudatot, a fáradt idegeket és izmokat – megújítva, felfrissítve így teljes valónkat. 

Kiváló jógaoktatónk várja szeretettel az érdeklődőket!

Kizárólag kis létszámú csoportokat fogadunk, így kérjük előzetes bejelentkezésed a 70/347-44-47 telefonszámon vagy az info@alory.hu e-mail címen legkésőbb az óra előtti munkanapon! Köszönjük!

Nyitvatartás, kapcsolat, Útvonaltervezés

Kollégáink bejelentkezés alapján
dolgoznak általában hétköznap
8:00 – 20:00

Címünk:

Hogyan juthatsz el hozzánk?

Értesülj újdonságainkról és programjainkról!

Ha havonta szeretnél értesülni a programjainkról, újdonságainkról és szépség-egészség szolgáltatásainkkal kapcsolatos ajánlatokról,

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz »

és

Iratkozz fel hírlevelünkre! »

Copyright © 2023. Bíztató Stúdió Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat

Scroll to Top