Termékeny Nő hétvége

A termékeny nő program a női test, női bölcsesség elvén alapul. Holisztikus megközelítéssel foglalkozunk a női ciklussal, női termékenységgel, megteremtve a test, lélek és szellem egységét. Napjainkban nagyon sok nő küzd azzal a problémával, hogy bár egészségügyileg nincs akadálya, mégis valamilyen oknál fogva elmarad a vágyott gyermekáldás.

Várunk, ha

– már minden hagyományos orvosi módszert kipróbáltál,
– hiába várod, nem érkezik,
– már testileg, lelkileg belefáradtál a kudarcba, fájdalomba.

Testi-lelki egészségünket számos fizikai, pszichológiai (lelki) és érzelmi tényező befolyásolja. Gondolataink, érzelmeink közvetlenül hatnak testünkre. Ezekre a külső-belső hatásokra testünk finom jelzésekkel hívja fel a figyelmet.

A program célja egy mély önismereti utazás, hogy

– megismerd a bensődben zajló folyamatokat,
– mélységeiben megismerd a tested és ciklusod működését,
– megismerd a saját ritmusod,
– felismerd a kibillenéseket,
– kialakíts egy bensőséges kapcsolatot a testeddel,
– meghalld, amit a tested, lelked üzen.

A 3 nap során azon dolgozunk, hogy felismerjük a mélyben zajló folyamatokat, oldjuk az elakadásokat és blokkokat, segítve a várva várt gyermekfogantatást. Mindezt orvosi támogatással, jógával, energetikai méhtisztítással és illóolajokkal fűszerezve. Ha szeretnéd ezt a belső utazást támogató közegben, segítőkkel megélni várunk szeretettel!

A program vezetői

Csendes Beáta: „Hivatásom olyan holisztikus szemléletű energiamunka, amely az illatok, az érintés, a beszéd és a csend egyensúlya által segít a változáshoz. Segít kibontani és megélni a benned rejlő női minőséget, összekapcsolódni az igazi önvalóddal, megélni a szabadságot és az élet örömeit. Ezáltal segít letenni a mindennapi terheket, oldani a stressz okozta feszültséget.”

Dr. Őry-Balogh Bernadett: „A Nők gyógyítása számomra nem pusztán munka, hanem hivatás. Olyan összetett folyamat, amely során támogató segítséget nyújtok azoknak a hölgyeknek, akik átfogóan, azaz testi és lelki oldalról egyaránt kívánják megközelíteni az őket érintő aktuális nehézséget. Hiszem, hogy a kettő egyensúlya, egysége elengedhetetlen ahhoz, hogy egészségben élhessük meg saját nőiségünket, és hogy az intimitás létünk szerves részévé váljon.”

Réti Ágota: „A hosszú évek során általam kifejlesztett Benső Egység Módszer segít feloldani az elakadásokat, feltérképezi azokat az okokat, területeket, érzéseket és eseményeket, amelyekre nincs tudatos rálátásunk. Segít látni a láthatatlant, egyesíti a természetest a természetfelettivel, segít a Helyedre lelni. A tudattalannal való kommunikáció során feltárjuk azokat a külső és belső szabotáló erőket, amelyek a kiteljesedésed útjában állnak. Minden kérdésedre a válasz ott van Benned, csal fel kell tárni azokat.”

Részvétei díj: 59.000 Ft / fő

A program tartalmazza a szakértők vezetésével zajló 3 napos folyamatot.

Az étkezést a résztvevők egyénileg intézik.

Időpontok:

előzetes egyeztetés szerint

Érdeklődés és jelentkezés

Csendes Bea: +36 30 435 93 92

Csendes Beáta
Természetgyógyász, női jóga oktató

Dr. Őry-Balogh Bernadett
Szülész-nőgyógyász szakorvos

Réti Ágota
Benső Egység Módszer megalkotója

Scroll to Top