Lélekterápia

„Mi magunk legyünk a változás, amelyet látni szeretnénk a világban.” Mahatma Gandhi

A Lélekterápia egy olyan holisztikus szemléletű kezelés, amely az érintés, a beszéd és a csend egyensúlya által segít a változáshoz. Segít kibontani és megélni a benned rejlő női minőséget. A személyre szabott, egyéni foglalkozáson segítek összekapcsolódni az igazi önvalóddal, megélni a szabadságot és az élet örömeit. Segítek letenni a mindennapi terheket, oldani a stressz okozta feszültséget. Nem ígérem, hogy megszűnnek a hétköznapi gondok, de összekapcsolódva a belső erőddel a terhek könnyedebbé válnak.

Hiszek a test, lélek és szellem egységében. Hiszek abban, hogy a fizikai problémák, betegségek gyökere a lélekben keresendő. A terápia során a Reiki isteni energiáját ötvözöm a természet erejével. Személyre szabottan használok illóolajat, gyógynövényeket, általam készített energetikai szereket, test- illetve csakragyertyát.

Kezdésként Reiki segítségével kitisztítom, harmonizálom a csakráid működését és feltöltelek energiával. Majd egy testnek és léleknek egyaránt kényeztető illóolajos, herbál labdacsos kezelés következik az arc, nyak és dekoltázs területén, mely során mély relaxált állapotban össze tudsz kapcsolódni legbelsőbb éneddel. Ezután segítek lassan visszatérni és egy finom tea vagy kávé mellett átbeszéljük a tapasztaltakat.

A kb. 1,5 órás Lélekterápia két, önállóan is választható kezelésből - Harmonizáló, felöltő energiakezelésből és Aromaterápiás arckezelésből - áll.

 

Aromaterápiás arckezelés

Az aromaterápia gyógyító művészet, kellemesen hat az érzékekre, élvezetet nyújt. Gyógyító erejét a növényvilágból merítve hatással van testre és lélekre. Az illóolajok különleges hatásának titka, hogy nem a tünetet, hanem magát az embert, mint teljes egészet kezeli.

A kezelés során az arc, nyak és dekoltázs területén végzett könnyű, simító mozdulatok által a bőr véráramlása fokozódik, az illóolajok és hatóanyagok mélyen beszívódnak, a salak- és méreganyagok könnyebben távoznak. A lágy érintés, az éltető energia áramlása nyomán felmelegszik a bőr, feszessebbé, élettelivé és ragyogóbbá válik. A meleg, finom illatok, a könnyű mozdulatok elősegítik az ellazulást, stresszoldást, egy mély relaxált állapot megteremtését, melyben az öngyógyító folyamatok beindulnak.

A kényeztető kezelés folyamán általam készített arcolajakat, energetikai szereket és meleg herbál labdacsokat használok.

Ez az aromaterápiás arckezelés elősegíti a test, a szellem és az elme egyensúlyának megőrzését, helyreállítását, biztosítva ezzel a jó közérzetet és a harmonikus megjelenést.

 

Harmonizáló, feltöltő energiakezelés

A reiki japán eredetű szó, jelentése: egyetemes, isteni életenergia. A reiki kezelés egy alternatív gyógymód, mely az egész világunkat körül ölelő univerzális életenergia használatára épül.

Szervezetünk veleszületett képessége a regenerálódás és a gyógyulás. Amikor egészségesek vagyunk a testünk természetes módon képes áramoltatni azt a finom energiát, mely felelős a folyamatos egyensúlyi állapot fenntartásáért. A mindennapok során legtöbbször ezt észre sem vesszük, csak ha már megbillent az egyensúly és a különböző fizikai tünetek megjelennek szervezetünkben.

Ha az életünkben túl sok a stressz, a negatív érzelmi feszültség az egyensúly megbillen, blokkok keletkeznek és akadályozott lesz az energiaáramlás. A túlhajszoltság következtében nincs idő a megfelelő regenerációra, így először a szervezetünk energetikai rendszere merül le, majd az immunrendszer legyengülésével különböző tünetek formájában megjelennek a problémák, betegségek is. A reiki kezelés az energetikai blokkok feloldásával, visszaállítja a testben az energia szabad áramlását, ezáltal támogatja a szervezet öngyógyító képességét. Megelőzésre épp úgy alkalmas, mint a már kialakult pszichés és fizikai tünetek enyhítésére, a gyógyulási folyamatok támogatására.

A reikire úgy is tekinthetünk, mint egy spirituális utazásra az élet ösvényén. A rendszeres kezelés során azok az akadályok is megszűnnek, amelyek meggátolják az önvalónk teljes kibontakozását. A test szabad energiaáramlásának gyógyításával és egyensúlyba hozásával nyitottabbá, kiegyensúlyozottabbá válunk.

 

Várlak szeretettel! 

 
Csendes Beáta
30/435-93-92


Árak

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook