Humanisztikus - jungiánus asztrológia
Problémáid megoldásának kulcsa mindig elsősorban Önmagadban keresendő. A körülötted levő világodat Te teremted, tőled függ, hogy a Mennyet, vagy a Poklot éled, esetleg jó kis magad teremtette állóvízben üldögélsz.
A horoszkóp ábrádban a jegyek, házak, planéták, én állapotok mind Rólad mesélnek, csak érteni kell az üzenetüket, hogy a személyiségedben rejlő erőforrásokat a legoptimálisabb módon  kihasználhasd, ezáltal olyan minőségi életet tudj élni, amilyet szánsz Magadnak. Kifejtük a karmikus feladatokat, az életcélt, a családi- és párkapcsolatok céljait és sok-sok, számodra problémát okozó élethelyzet megértésére, jövőbeni pozitív megélésére nyílik lehetőség.

 

 
Blokkoldás
Miután elkészítettem és megbeszéltük a horoszkóp ábrádat, megállapítjuk milyen életkorban, ki vagy mi által, hol képződtek olyan blokkok az életfolyamodban, melyek eddig gátolták az előrehaladásodat, majd a megfelelő módszerekkel - személyre szabottan - oldjuk őket. Mantrákkal, pozitív megerősítéssel, Theta Healing technikával, meditációval, meridiánoldással, csakraharmonizációval – kinek-kinek a leginkább megfelelő módszerrel viszem be az oldást a gátló, negatív blokkjai helyére. A tudatalattiban levő tartalmak így felszínre, megvilágításba kerülnek, a lélek felszabadul. Klienseim szinte mindig beszámolnak arról, hogy a kezelést követően egymást követik az események az életük addig gátolt területein – megindul az energia. Korhatár nélkül ajánlom mindenkinek, hiszem, hogy a megfelelő szándék és cél megtalálása és megvalósítása a boldogság kulcsa az Életben. Pánikbetegség, fóbiák, lelki zavarok, szociofóbia, párkapcsolati gátlások esetén különösen hatékony, nem a sebeket tépi fel, hanem megoldást kínál.

 

 
Asztro-aromaterápia
Bio minőségű illóolajok, esszenciák felhasználásával készítem el szemed láttára Személyes Üvegedet, melyet naponta használni fogsz csuklódra, mellkasodra cseppentve, isteni illatának belélegzése megerősíti és fokozza az oldás hatását. Az asztro-aromák új dimenziókat nyitnak majd meg előtted – haladóknak különösen megdöbbentő pozitív élmény, transzcendens megtapasztalások követik használatát, a meditáció mélyebbé válik, a gyermekek és felnőttek nyugodtabban alszanak.

 

 
Romhányi Andrea
30/863-13-38

Asztrológus, Természetgyógyász

Árak

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook