Lélek Wellness

Hiszem, hogy a belső harmóniához és az egészséges élethez elengedhetetlen a tudat, hogy mi irányítjuk a sorsunkat és saját kezünkben van a kulcs a megoldáshoz. A változás folyamatához azonban olykor külső segítségre van szükségünk.

Kineziológia

Életünk során folyamatos változásokkal találjuk magunkat szembe, melyekhez alkalmazkodnunk kell és ez stresszt okozhat. A régi sérelmek, kudarcok, negatív tapasztalatok emléke energia elakadásokat hoz létre a szervezetben, meggátolva testünk harmonikus működését, mely később lelki majd fizikai blokkokhoz vezet.

A kineziológia, izomtesztelés segítségével és stresszoldó technikák alkalmazásával rendkívül hatékony a jobb közérzet kialakításában. A kineziológia által megismerjük a bennünk felgyülemlett stressz okait, feltárjuk, majd kíméletes módszerek révén feldolgozzuk azokat, így újra harmonikus, energiával teli életet élhetünk. Hatékony segítség a testi-lelki harmónia megteremtésében, személyiségfejlesztésben, de akár alvászavar, pánikbetegség vagy tanulási zavarok esetében is. Mivel minden alkalom egyénre szabott, ezért a módszerek is eltérőek.

Miben segíthet?

– Testi, lelki harmónia megteremtése
– Betegségek lelki eredetének feltárása
– Stressz, szorongás oldása
– Kapcsolatok harmonizálása
– Mély relaxáció, alvászavar
– Jelenben élés, múlt elengedés
– Tanulási zavarok oldása
– Önbizalom erősítése

Access Bars

A Bars olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni. A fejen lévő 32 pont érintésével, azaz a barok futtatásával megtapasztalható milyen az, amikor érzékelésből, belső tudásból, befogadásból funkcionálunk.

A barok érintése abban támogat, hogy gyengéden, erőfeszítés nélkül el lehessen engedni a bennünket korlátozó mintákat, érzelmeket és gondolatokat. Az Access Bars abban erősít meg, hogy tudd, hogy tudsz, és kételkedés nélkül higgy önmagadban.

A módszer gyermekek számára is ajánlott, korhatár nélkül.

 

Miben segíthet?

– Stressz csökkentésére és az összezavarodott gondolatok tisztítására
– Immunerősítés
– Jobb alvás, kipihentebb, energikusabb ébredés
– Téves hitrendszerek, párkapcsolati elakadások feloldása
– Koncentráció, mély relaxáció
– Jelenben élés, múlt elengedés
– Energetikai, érzelmi, fizikai és mentális blokkok oldására, amik beragadva tartanak
– Megnyit a befogadásra

Brain Gym - Agytorna gyerekeknek

A Brain Gym, vagyis Agytorna az edukineziológiában ismert módszer tanulási képességek fejlesztésére és stressz oldására. Egyszerű, könnyen elsajátítható gyakorlatok, melyek segítik a koncentrációt és lehetővé teszik, hogy a rejtetten meglévő, blokkolódott képességek felszínre kerüljenek.

A Brain Gym segítségével feloldhatók azok a korai gyermekkorban átélt negatív élmények, melyek a tanulási problémák okai lehetnek. Ezek a speciális mozgások segítik a koncentrációt, lehetővé teszik, hogy az agyterületek közötti információ áramlása megfelelő legyen és a tanulás könnyűvé, élvezetessé váljon.

7 éves kortól ajánlott.

Hatékony segítség lehet ha a gyermeknél előfordul:

 • rendezetlen íráskép
 • betűtévesztés
 • akadozó olvasás
 • helyesírási hibák
 • görcsös ceruzafogás
 • írásjelek, ékezetek kihagyása
 • diktálás utáni írás, vagy tábláról másolás nehézségei
 • szövegértési problémák
 • figyelemzavar
 • körömrágás
 • beszédproblémák
 • jobb és bal oldal összetévesztése
 • mozgáskoordinációs zavarok.

Egyéni kezeléseim mellett csoportos foglalkozásokat is tartok, ahol foglalkozunk önismerettel, tervekkel, célokkal, stresszoldó technikák elsajátításával is. Foglalkozásaimon előkerülnek Lélek-wellness kártyáim is, melyek hasznos segítséget nyújtanak a pozitív hozzáállás kialakításában, a tudatosításban.

Holló Zsuzsa
70/360-14-56

Kineziológia
Access Bars
Reiki

Keresés az oldalon

Alory a Facebook-on!

Nyitvatartás, kapcsolat, Útvonaltervezés

Kollégáink bejelentkezés alapján
dolgoznak általában hétköznap
8:00 – 20:00

Címünk:

Hogyan juthatsz el hozzánk?

Értesülj újdonságainkról és programjainkról!

Ha havonta szeretnél értesülni a programjainkról, újdonságainkról és szépség-egészség szolgáltatásainkkal kapcsolatos ajánlatokról,

Csatlakozz Facebook oldalunkhoz »

és

Iratkozz fel hírlevelünkre! »

Copyright © 2023. Bíztató Stúdió Kft. Minden jog fenntartva | Impresszum | Adatvédelmi nyilatkozat | Jogi nyilatkozat

Scroll to Top