Várlak a Lélekműhelyben, ha

- ha úgy érzed, hogy az életedből hiányzik a derű és lelkesedés,
- ha nem tudod megélni a szenvedélyt,
- ha úgy érzed, hogy nem találod önmagadban az örömöt és szépséget,
- ha szeretnéd kibontani magadból a valódi női principiumot és megélni nőiességed teljességét,
- ha egyenrangú párkapcsolatra vágysz,
- ha szeretnéd letenni azokat a lelki blokkokat, melyek megakadályozzák a gyermekáldást.


„Mi magunk legyünk a változás, amelyet látni szeretnénk a világban.” Mahatma Gandhi


A Lélekműhely egy olyan holisztikus szemléletű energiamunka, amely az illatok, az érintés, a beszéd és a csend egyensúlya által segít a változáshoz. Segít kibontani és megélni a benned rejlő női minőséget. A személyre szabott, egyéni foglalkozáson segítek összekapcsolódni az igazi önvalóddal, megélni a szabadságot és az élet örömeit. Segítek letenni a mindennapi terheket, oldani a stressz okozta feszültséget. Nem ígérem, hogy megszűnnek a hétköznapi gondok, de összekapcsolódva a belső erőddel a terhek könnyedebbé válnak.

Hiszek a test, lélek és szellem egységében. Hiszek abban, hogy a fizikai problémák, betegségek gyökere a lélekben keresendő. A foglalkozás során a Reiki isteni energiáját ötvözöm a természet erejével. Személyre szabottan használok illóolajat, gyógynövényeket, általam készített energetikai szereket, test- illetve csakragyertyát.

Kezdésként Reiki segítségével kitisztítom, harmonizálom a csakráid működését és feltöltelek energiával. Majd egy testnek és léleknek egyaránt kényeztető illóolajos, herbál labdacsos simítás következik az arc, nyak és dekoltázs területén, mely során mély relaxált állapotban össze tudsz kapcsolódni legbelsőbb éneddel. Ezután segítek lassan visszatérni és egy finom tea vagy kávé mellett átbeszéljük a tapasztaltakat.

  

Holistic Pulsing

Az ausztrál őslakosságtól származó, Holistic Pulsing elnevezésű módszer a test, a lélek és a szellem harmóniáját hivatott visszaállítani. Az egész lényünkre hat, a teljes "egységet" stimulálja annak érdekében, hogy újra egyensúlyba, harmóniába kerüljünk önmagunkkal.

A mindennapi stressz, a félelmek, az elfojtott lelki problémák mind-mind energetikai blokkokat hoznak létre a testben. A Holistic Pulsing a testben áramló energiák rendezésére, a szervezet természetes védekező- és regenerálódó képességének aktiválására összpontosít. A módszer célja az energetikai egyensúly helyreállítása.

Minden sejtünk tárolja az összes információt, ami szervezetünk működéséhez szükséges, illetve azokat az információkat melyek életünk során értek minket. A pulzáló és ringató lágy mozgáson keresztül az egész test gyengéd rezgésbe jön, ami a fejtetőtől a lábujjakig hat. A ritmussal - ami hasonló a szívveréshez - a sejtemlékezet aktiválódik, így a sejtek visszatalálnak saját ősi rendeltetésükhöz. A ringatás során mély ellazulást élünk át, ebben az állapotban a tudattalanunk megnyílik és képessé válunk azon blokkok, energetikai lenyomatok felszínre hozására és elengedésére, melyek már nem szolgálnak bennünket, elakadást okoznak. A lélekringatás hatására, ismét visszatérünk rendeltetésünk eredetéhez, test, lélek, szellem harmóniába kerül. Ekkor tudjuk a megszokott, rossz viselkedésmintáinkat elengedni. Megtaláljuk az utat belső bölcsességünkhöz, így az életünk kiegyensúlyozottabbá, boldogabbá és teljesebbé válik.

Egy alkalom kb. 60 perc, kényelmes ruhában történik, ez is elősegíti a kellemes ellazulást.

 

Intergral Energia Technika® (IET®

Az Integrált Energia Technika®, az IET® az angyali energiákkal való munka új dimenziója, az energiamezőben való energetikai tisztítás és feltöltés. Az IET® egy olyan energiatechnikai rendszer, ami a 12 szálú spirituális DNS-sel dolgozik és segít biztonságosan, fájdalommentesen elengedni a múlt korlátozó energiamintáit, egyensúlyt teremt a jelenedben, hogy megéld az álmaidat a jövőben.

Az IET® energiasugár elsődleges ajándéka az érzelmi és spirituális tisztulás. Éppúgy elősegíti a jelen életünkből származó energiablokkok és a sejtmemória kitisztítását, mint azon elakadások megszüntetését, melyek előző életeinkből származnak. Abban segít, hogy jelen életedben emlékezhess és a lélekfeladatodnak megfelelő, igaz módon élhess.

A folyamatot az IET® Energiarendező végzi. Az IET® Energiarendező szándéka az emberi energiamezőben kibillent rend visszaállítása. Az IET® kilenc sejtmemória területen irányítja és rendezi a megtartott energiákat. Az energiarendezés során zajló folyamat: aktiválás, kioldás, elengedés, integrálás.

Az energiarendezés ajándéka:

- a bűntudat elengedése és az ártatlanság rögzítése,
- a bizalmatlanság elengedése és a bizalom rögzítése,
- a szégyen elengedése és a spirituális büszkeség rögzítése,
- a fenyegetettség elengedése és a támogatottság rögzítése,
- a kényszerérzet elengedése és a szabadság rögzítése,
- a szívfájdalom elengedése és a szeretet rögzítése,
- a visszafojtott düh, harag elengedése és a megbocsátás rögzítése,
- a stressz és erőtlenség elengedése és a könnyedség rögzítése,
- a félelem elengedése és a biztonság rögzítése.

Az energiamunkát az energiarendszer kiegyenlítésével és földeléssel zárjuk, végül megbeszéljük a tapasztaltakat.

 

 

Várlak szeretettel! 

 
Csendes Beáta
30/435-93-92


Árak

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook