Integrált Energia Technika
Az IET egyike azoknak az új generációs erőteljes energiarendező rendszereknek, amelyek során az energiablokkok oldása azonnal és véglegesen történik. Ennek a technikának a missziója: "Gyógyítsd a világot az emberek szívén keresztül". Ezért találtam rá erre a csodálatos módszerre, mert ez az én hitem is. Ez az energiarendezés egy energetikai behangoláson alapuló energia terápia rendszer, amely közvetlenül úgy hat a 12 szál DNS valamelyikére, hogy kiegyensúlyozza és átrendezi azokat. Mindegyik behangolás az előzőre épül, így végül mind a 6 DNS pár ereje teljébe kerül.

Az energiarendezés során a test különböző pontjait érintve történik meg az oldás, akik megtapasztalták már ezt a nagy erejű energiát, azok mind érezték azt a mély állapotot, amelyben a az energia megmozdul. Akik még soha nem vettek részt energiarendezésen, ők azt érezték, hogy nagyon mély állapotban voltak (volt aki belealudt), és utána a közérzetük javult, sokkal jobban és könnyedebbnek érezték utána magukat.

Az energiarendezés áldása:

 • A bűntudat elengedése és az ártatlanság rögzítése
 • A bizalmatlanság elengedése és a bizalom rögzítése
 • A szégyen elengedése és a spirituális büszkeség rögzítése
 • A szívfájdalom elengedése és a szeretet rögzítése
 • A visszafojtott harag elengedése és a megbocsátás rögzítése
 • A düh elengedése és a megbocsátás rögzítése
 • A stressz elengedése és a könnyedség rögzítése
 • A félelem elengedése és a biztonság rögzítése  

 

Lemúriai Hangtálrezonancia®
Lemúria energiája egy nagyon puha, lágy energia. Az "otthon" energiája. Valahányszor összekapcsolódok ezzel az erőtérrel, mindig segíti a "megérkezést". Sokszor előfordul, hogy nem találjuk az életünkben a helyünket, keresünk valamit, de nem tudjuk, hogy mit. Hajt egy belső vágy, keresünk, megyünk, haladunk, de nem érkezünk meg. Ebben az energetikában meg tudunk pihenni, fel tudunk töltődni, közelebb tudunk kerülni valódi önmagunkhoz, a lényegi részünkhöz. Ez a kezelés egy finom belső utazás, elmozdulás a belső egyensúly felé, lelassulás és áramlás. 

A hang tulajdonképpen egy sajátos energiával rendelkező hullám, amely az egész lényünkre, minden sejtünkre hatással van. Ezt a hullám-tulajdonságot használom, amikor a tibeti hangtálakat  megszólaltatom, ha az egészséges egyensúly felborul akár fizikai/testi, akár mentális, szellemi vagy energetikai szinten a szervezetében.

A lemúriai hangtálrezonancia® egy csodálatos és egyben holisztikus lehetőség, amellyel egész lényünket harmonizálhatjuk, egyensúlyba (a jin-jang elv is erről szól) hozhatjuk, támogathatjuk ezekkel a gyönyörűséges eszközökkel.  

 

Csakraolvasás - Lélekhangolódás®

Számomra nagyon fontos az, hogy ez a fajta tisztánlátás, amit én képviselek és tanítok, az NEM JÓSLÁS. Én nem hiszek a jóslásban, ez a módszer alkalmas arra, hogy a jövőbe tekintsünk, de nem érdemes. A jelen pillanatban érdemes dolgozni mindig, bármiről is legyen szó, és a múltbéli lenyomatok feloldásával, a jelen pillanatban történő rácsodálkozással a jövőnk bármikor megváltoztatható. Semmi sincsen kőbe vésve, így ne korlátozzuk se magunkat, se másokat azzal, hogy a jövőre vonatkozó információkkal befolyásoljuk a haladásunkat.

A tisztánlátás segítségével egészen közelről ismerhetjük meg magunkat és embertársainkat. Magunk és mások tudatalattijának a legmélyére tekinthetünk be. Amíg az energiát vizsgáljuk, meg is tudjuk változtatni azt! És számomra ez a kulcsmondat, számomra ez az, ami miatt ez egy sikeres technika! Így a tisztánlátás nem csak arról szól, hogy információkat szerzünk meg magunkról és emberekről, hanem lehetőségünk nyílik az üzenetek hatására mélyebben ráérezni arra, hogy kik is vagyunk valójában és mire szeretnénk ezt az életet tudatosan felhasználni.

A lélekhangolódás® ideje egy óra, először megnézem a csakrák állapotát, hol és milyen jellegű elakadás található, milyen támogató energiák vannak a jelenben. A csakrák állapotát és az ott lévő akadályokat, jelenlegi élethelyzetekre nézem meg tisztánlátással, szeretném hangsúlyozni, hogy a jövőre vonatkozó kérdésekre nem válaszolok, mert a tisztánlátást jóslásra nem használom. A lélekhangolódás®-nál az a fontos, hogy miből alakult ki az elakadás és a jelenben ez hogyan hat. Az üzenetközvetítés egy rövid energia kiegyenlítéssel történik, amely segít, hogy az energiaháztartás ismét harmóniába kerüljön.

 

Slow Body Technik®
Ez az energiamunka egy saját fejlesztésű energiarendezés, ami a több éves tapasztalatomból és az eddig tanult ismeretekből állt össze bennem. Hiszek a test-szellem-lélek egységében, abban, hogy mindhárom területen egyszerre kell létrehozni a harmóniát. Hiszek az 5 elem sorsfordító és sejtszinten regeneráló hatásában. Ez az 5 szent ritmus határozza meg az életünket, és a belső ciklusainkat. Az energiarendezés fókuszában az aura, a meridiánok és a fizikai szerveken keletkezett lenyomatok tisztása van.

Az energiatest újrahangolása során a sejtmemória kapcsolódik az eredeti blue print terület energetikai képéhez. Ezek az energetikai alkotóelemek újra mozgásba lendülnek. Az elengedés az összes energiaburkon keresztülhalad, és minden addigi energiablokk alkotóelemét kivezeti a testből és az emberi energiamezőből.
A Slow Body Technik® egy erős és mély elengedési technika, ami segít abban, hogy a múltbéli történeteinket elengedjük és a tiszta öröm energiáját integráljuk az életünkbe helyette. Illetve egy erőteljes egészségmegőrző energiarendezés is egyben, fizikai betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. Az energiarendezés egy órát vesz igénybe. Az energiarendezés során nem diagnosztizálunk és nem helyettesíthető ezzel a technikával az orvosi kezelés.

 
 

Kinesio Tape
A kinesio tape technika a mozgásszervi problémák kezelésében az egyik leghatékonyabb módszer. Gyors, fájdalommentes, hatékony segítséget nyújt ficamok, húzódások, sportsérülések, gerinc és végtagfájdalmak kezelésekor, valamint mozgásszervi műtétek utáni rehabilitációban is. A különböző szakszerű ragasztási technikák segítségével erősítő, korrigáló vagy regeneráló hatást lehet vele elérni.A kineziológiai tapasz egy rugalmas pamutanyagból készült, bőrre ragasztható szalag, amely segítségével a fájdalom és a mozgáskorlátozottság rövid időn belül mellékhatások nélkül csökkenthető.

Milyen jótékony hatásai lehetnek?

 • A nyirokfolyadék áramlása intenzívebbé válik;
 • Javul a vérkeringés;
 • Csökken a fájdalom;
 • Stabilizálja az izmokat, ízületeket;
 • Tehermentesíti a sérült szöveteket;
 • Megakadályozza az izomgörcsök kialakulását.

Fantasztikus javulás figyelhető meg egy 4-5 alkalmas ragasztás során, de a masszázsnak és a jógaterápiának kiváló kiegészítője tud lenni.A ragasztás időtartama: 10-15 percet vesz igénybe körülbelül. Az orvosi diagnózist és az orvosi kezelést nem helyettesíti.

 

 
Kammerer Edina Bliss
20/399-71-77

Lélekhangolódás

 

Árak

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook