Az érintés és az illatok varázslatos erejét adják a találkozásaink.

Nekünk Nőknek, kimondottan sok szerepben kell helytállnunk mai világunkban. Szerteágazó feladataink között lavírozunk, gyakran elfeledkezve Önmagunkról. A Nő a család lelke, ezért a női Én-idő az egész család jólétét szolgálja. Ehhez a női feltöltődéshez szeretnék hozzájárulni a mélyrelaxációs aromaterápiás masszázsokkal, mely során elménk elcsendesedik, lelkünk megérkezik. Amikor nem csak másokról, hanem Magunkról is gondoskodunk, s megengedjük Magunknak a lehetőséget a kikapcsolódásra, hiszen így többet tudunk adni környezetünknek is.

A megfelelően kiválasztott illóolajok segítik az izmok ellazulását, serkentik a nyirokrendszert, jó hatással vannak a keringésre, fokozzák a szervezet természetes méregtelenítését. Mindezzel jótékony hatást gyakorol az egész szervezetre.

Hatékony eszköz lehet lelki szinten is: oldja a stresszt, feszültséget, szorongást. Érintéssel az elfogadást, a biztonságot, az összetartozás és szeretet érzését kommunikáljuk.

Mindezen sokoldalú hatása miatt kiemelt szerepe lehet abban, hogy harmóniában élhessük a mindennapjainkat.

 

Mire számíthatsz?

Az első alkalmat egy konzultáció előzi meg, hogy teljesen személyre szabott, hozzád illő illóolajkeveréket állíthassunk össze Neked. Kizárólag tiszta, 100%-ban természetes, terápiás minőségű illóolajokkal és növényi olajokkal dolgozom.


Aromaterápiás tanácsadás
során beszélgetünk arról:

  • milyen eddigi tapasztalataid vannak az illóolajokkal, hogyan is működnek, mely illatokat kedveled
  • hogyan tudjuk a hétköznapi életbe is beiktatni az illóolajokban rejlő segítséget
  • hogyan tudod biztonsággal alkalmazni és melyek a legfontosabb szabályok az illóolajok kezelése kapcsán
  • megbeszéljük a különböző illóolaj alkalmazási módokat (pl. masszázs, inhalálás, fürdővízbe téve, párologtatás, melyik diffúzor a jó, stb)
  • egyénre szabott ajánlást / keveréket kaphatsz
  • önálló és kiegészítő gyógymód lehet szív- és érrendszeri, idegrendszeri, légzőrendszeri, emésztőrendszeri, nőgyógyászati, mozgásszervi és lelki eredetű panaszok esetén


Aromaterápiás érintések, masszázsok
Az aromaterápiás masszázs során a masszázs, mint ősi gyógymód, jótékony élettani hatásait tovább fokozzuk az illóolajok bőrbe juttatásával. 


Ecsedi Borbála 
30/572-45-13 

Okleveles Aromaterapeuta (Panarom)

Árak

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook