Egy kiváló program és módszer a mindennapi stressz levezetésére, a fizikai, mentális és érzelmi ellazulásért. Minden szerda este 90 perc önmagadért.

A jóga a testi folyamatokon keresztül befolyásolja a tudatfolyamatok működését, testi-lelki-szellemi harmóniára törekedve, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy egészségesek maradjunk, és minden helyzetben képesek legyünk kiegyensúlyozottan teljesítményünk maximumát nyújtani.

Hatha jóga elemekre épülő gyakorlatsor segíti a test átmozgatását, míg a légzőgyakorlatok a lelket könnyítik meg a felgyülemlett stressztől. A körülbelül 60 percnyi aktív jógagyakorlatok sorát egy 20-25 perces relaxáció zárja, amely arra szolgál, hogy megtanuljunk tudatosan lazítani. A relaxációval pihentetjük a tudatot, a fáradt idegeket és izmokat - megújítva, felfrissítve így teljes valónkat. 

 

Kiváló jógaoktatónk várja szeretettel az érdeklődőket!

Kizárólag kis létszámú csoportokat fogadunk, így kérjük előzetes bejelentkezésed a 70/347-44-47 telefonszámon vagy az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen legkésőbb az óra előtti munkanapon! Köszönjük!

 

Árak 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook