Világomat én alkotom

 Képes vagyok rá? – Bizonyára sokszor feltetted már magadban ezt a kérdést, a legkülönfélébb helyzetekben.  Nyelvünk szemléletessége is bizonyítja, hogy ha képet tudunk alkotni valamiről önmagunkban, akkor azt a fizikai valóságban is megteremthetjük. Személyes világunk megalkotása az egyik legizgalmasabb és legnagyszerűbb lehetőségünk  nap mint nap, és persze egy új esztendő küszöbén is.

Bővebben...

Termékeny Nő Hétvége

 A termékeny nő program a női test, női bölcsesség elvén alapul. Holisztikus megközelítéssel foglalkozunk a női ciklussal, női termékenységgel, megteremtve a test, lélek és szellem egységét. Napjainkban nagyon sok nő küzd azzal a problémával, hogy bár egészségügyileg nincs akadálya, mégis valamilyen oknál fogva elmarad a vágyott gyermekáldás.

Bővebben...

Órarendünk

 Órarendünket és állandó programjaink rendjét itt tekintheted meg. A programjainkon, foglalkozásainkon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Elérhetőségünk: 70/347-44-47 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Bővebben...

Stresszoldó jóga

Egy kiváló program és módszer a mindennapi stressz levezetésére, a fizikai, mentális és érzelmi ellazulásért. Minden szerda este 90 perc önmagadért.

Bővebben...

Csoportos hangfürdő

 A csoportos hangfürdő során megmerítkezhetsz a hangok elmélyítő és tápláló rezgésében. A csoport ereje már önmagában támogat, hogy adott kihívásaiddal könnyebben megbirkózz. De ha csak csendben, magadban élnéd át a rezgések általi varázslatos érzést, akkor is várunk. Kéthetente csütörtök este.

Bővebben...

FamilyNetwork Rendszerállítás

 Ez a közös munka a szituációinkban megnyilvánuló, valóságos helyzetre mutat rá. Sok esetben elveszünk, vagy sajátos nézőpontjaink, kondícióink miatt nem látjuk, hogy mi van a mélyén egy-egy kapcsolódásunknak, vagy kialakult élethelyzetünknek. 

Bővebben...

21. század Kerekasztal Lovagjai

 

Vannak szivarszobák, horgász egyesületek, ivók, sportklubok, ahol férfiak gyűlnek. Közös tevékenység tartja össze őket. Vagy csak ürügy, hogy dolgaikat férfiközegben megoszthassák. De miért kellene ürügy ehhez? A Lovagok azokat a Férfiakat hívják és várják, akik a valódi Belső Férfi Erőt szeretnék kimunkálni magukban, és azt továbbadni másoknak. Vállalva azokat az emberi értékeket, amelyeket valaha a Lovagok is képviseltek. Havonta egy este, ahol egy Nő ad teret a Férfiaknak.

Bővebben...

Keresés az oldalunkon

Alory facebook