Tarot sorselemzés és Bach-virágterápia
Komplett életút vagy adott élethelyzet, konkrét kérdés teljes körű elemzése és tanácsadás a világon egyedülálló és nemzetközi szabadalommal védett Szimbolikus Szellemi Piramis Tarot módszerrel, saját erősítő mantra írása. A tarot elemzés alapján összeállítom a személyre szabott Bach-virágesszenciákból álló keverékedet.
A Bach-virágterápia olyan hatékony módszer, amely a növények virágaiból készült eszenciák által közvetlenül képes hatni a lelkiállapotra. Az öngyógyításnak ez a nagyszerű módszere segít megtalálni a lelki harmóniát, a megnyugvást és a békét ebben a rohanó világban. A Bach-virágesszenciák az érzelemtestet támogatják elsősorban lelki, pszichoszomatikus problémák esetén, de a gondolatainkban is pozitív változásokat indítanak el. Érzelmi területen nagy segítséget jelent az esszenciák használata. A megfelelő esszenciák kitesztelését követően 4-6 féle esszenciából álló keveréket készítek el személyre és problémára szabottan.

 

 
TANUM, Tarot numerológia elemzés
A tarot számmisztikai elemzés megmutatja a fő feladataidat az egyes szinteken (spirituális, szellemi, érzelmi, fizikai, tudatalatti), azt, hogy mely csakráidra és milyen betegségekre kell odafigyelned ebben az életedben, a különböző életterületeken mire számíthatsz, mik a fő nehezítettségek, valamint megmutatja, melyik az a tudatalatti program, ami a legjobban gátol ebben az életben Téged és hogyan lehet feloldani.
Az éves TANUM elemzés pedig születésnaptól születésnapig tart és azt mutatja meg, az élettervedből mit tervez megvalósítani a lelked az adott asztrológiai évben és a fenti információkat az adott évre vetítve mutatja. Az elemzésekhez a születési dátumra van szükségem és írásban küldöm el.

 

 
Szellemi gerincállítás
„Mindaz, ami púpos, simuljon el, mindaz, ami görbe, egyenesedjen ki.” Biblia
A szellemi gerincállítás olyan különleges alternatív gyógyító technika, amely bizonyítható és eredménye tartós, illetve akár azonnal látható.

A technika nem csak EMBEREKNÉL, de ÁLLATOKNÁL is sikeresen alkalmazható, további nagyszerűsége, hogy TÁVKEZELÉSSEL is működik!

A szellem erejével történő „felegyenesítés” a hátgerincet helyre illeszti és ennek eredményként számos betegség oka megszűnik a tünetekkel együtt. Szellemi gerincállítás technikával elérhető a szellemi alkímia is, azaz az emberi testet érő KÁROS SUGÁRZÁSOK SEMLEGESÍTÉSE, a NEHÉZFÉMEK, MÉREGANYAGOK testből való KIVEZETÉSE, valamint a lakó- és munkahelyiségek zavar- és SUGÁRZÁSMENTESÍTÉSE is lehetséges.A Szellemi Gerincállítás egy olyan módszer, ami a fogamzáskori EREDETI TORZÍTATLAN INFORMÁCIÓS ÉS ENERGETIKAI ÁLLAPOTOT közli újra a testtel egy olyan gerincen keresztüli impulzussal, ami a lélek testet öltésének pillanatában történthez hasonlítható.

Ezáltal valójában visszatérést jelent az Isteni Rendhez, ahol a rendezett struktúrák helyreállítása az öngyógyító erők felszabadítása által jön létre, miután fizikai, érzelmi és szellemi szinten is blokkok oldódnak fel. Ennek nyomán a gerincoszlop újra felépíti önmagát EREDETI PROGRAMJA szerinti, ezáltal a CSÍPŐK, VÁLLAK EGYENESEN állnak és a LÁBAK HOSSZBELI ELTÉRÉSEI ELTŰNNEK.

 

 
Szellemgyógyászat, energetikai sebészet
Az aktív szellemgyógyászat egy nagyon hatékony energetikai kezelés, mely célzottan, konkrét probléma, fizikai tünet kezelésére szolgál a szellemtest segítségével, illetve lehetővé teszi a probléma feltárását és célzott kezelését. Akut, konkrét problémák esetén célzott támogatást nyújt a gyógyulást elősegítve.

Az energetikai sebészet vagy ismertebb nevén pszi-műtét módszere az energetikai gyógyászat mesterfoka. Ez a különleges módszer a Fülöp-szigeteki gyógyítóktól ered, eredeti változatát ma is főleg ők használják. Ennek a módszernek az energetikai szinten működő változatát nevezzük energetikai sebészetnek vagy pszi-műtétnek. Rendkívül alkalmas bármilyen testi betegség (pl. ciszta, mióma, inkontinencia, pajzsmirigy-problémák, vese-, máj betegségek, daganatok, rák) kezelésére.
A pszi-műtét megmenthet egy hagyományos orvosi műtéttől és az utána következő bonyolult felépülési folyamattal járó kellemtelenségektől vagy a fizikai műtétet elő tudja készíteni úgy, hogy az orvosi beavatkozás problémamentesen és sikeresen megtörténjen. Az energetikai sebészetnek is megvannak a maga korlátai, amiket figyelembe kell venni, miközben képes olyan megoldásokra, amikre a hagyományos orvostudomány nem. Kockázata azonban nincs, a páciensre a beavatkozás semmilyen negatív hatással nem járhat.

 


Reiki mesterfogások
Az öt mesterfogás a fejen történik, különlegességüket az adja, hogy a fogások által a lelket közvetlenül el lehet érni és fel lehet venni vele a kapcsolatot. Különleges érzés és nagyon hatékony, mély blokkoldás, valamint kellemes, felszabadító érzés megtapasztalni őket. kivételesen jók a fej, a szem problémáira és lelki bajokra.

 

 

 

 
Arolo Tifar energiakezelés belső tér technikával
Rendkívül magas szintű ősi atlantiszi gyógyítás, mely egyszerre kezeli a betegségek okát és tüneteit; hasonló módszerrel dolgozik, mint a delfinek.

Az 1990-es években a tudósok felfedezték, hogy a delfinek rendelkeznek a telepatikus úton történő kommunikáció képességével. Nagy pontossággal meg tudják állapítani más delfinek egészségi állapotát és érzelmi hozzáállását nagy távolságból is. Az atlantiszi civilizációban ugyanez az elv képezi az Arolo analízis alapját.
Az AROLO TIFAR jelentése: aki egyensúlyba hozta a belsőt és a külsőt.

Az összes ismert gyógyászati módszer közül az AROLO-nak van a legfinomabb rezgése és emiatt a testünk energetikai felépítéséhez legközelebb áll. Az AROLO egy energetikai diagnosztikai és kezelési rendszer, amely lehetővé teszi a betegségek okának felismerését és célzatos energetikai kezeléssel való megszüntetését; a karmikus tanulófolyamatok felismerhetővé válnak, és azok gyorsabb illetve könnyebb befejezése elősegíthető. Nagy előnye gyors hatásmechanizmusa. Percek alatt laborfelszerelés és technikai segédeszközök nélkül bármely tetszőleges érték vagy állapot kiderítését, a megfelelő gyógyszer és az egyénileg legpontosabb adagolás megállapítását, ezáltal lehetőséget ad a precíz segítségnyújtásra.

 

 
Metamorf masszázs
Speciális, nagyon hatékony és mégis kellemes és ellazító blokkoldó technika a múlt fájdalmainak feloldására (előző életek, magzati kor, jelen élet), javasolt főként depresszió, szorongás, állandó lehangoltság, allergia esetén.

A metamorf masszázs egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika. Megszabadítja a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk. A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát. A görög eredetű „metamorfózis” szó, átváltozást, átalakulást jelent. Életünk során sokszor kell átalakuláson keresztülmennünk, hogy fejlődni tudjunk, tovább tudjunk lépni. A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

 

 
Dzsuna masszázs
Orosz kontakt nélküli energetikai masszázs, mely rendkívül eredményes egészségügyi és lelki problémáknál egyaránt. Célja a természetes gyógyító folyamatok beindítása és az energetikai rendszer harmonizálása.

A dzsuna energetikai gyakorlatok komplex módszere, mely nem csak az adott tünetet kezeli, hanem az egész testre kiterjedő, általános gyógyító technika.

Pszichés és lelki blokkot is meg lehet jeleníteni segítségével az aurában, ahonnan a dzsuna technikával az adott blokk eltávolítható, ezáltal a blokk azonnal kikerül az energiarendszeredből.

Ajánlom:

• Egészségügyi és pszichés problémákra
• Fogyásra
• Bőrproblémákra
• Páros szervekkel (szem, fül, vese, petefészek stb.) problémára
• Ha energiát kell elvágni (akár előző életből, családrendszerből vagy jelen életből származik)
• Átok, rontás, szándékos vagy akaratlan energetikai kötés esetén
• Olyan problémákra, amiknél eddig „nem volt fogás”, azaz nem szűnt meg a blokk különböző kezelések hatására sem

 

 

Energetikai programozás és ásványprogramozás
Energetikai program készítésével életed egy területén a fejlődés elősegítése (pl. párkapcsolat, munka, pénzügyek területe). Egy személyre szabott energetikai programot készítek kifejezetten a problémádra vagy kívánságodra fókuszálva.

A Peggoty módszer alapján pedig még speciálisabban, egy személyre szabott számkód segítségével lemodellezem az energiastruktúrádat, amiben végrehajtom a szükséges változásokat, amik Rád is visszahatnak. Ehhez potenciálást is alkalmazok, azaz a modell elkészítését követ 3 hétig folyamatosan a szükségleteidhez igazítom a program erősségét.

Személyre szabottan ásvány programozása is lehetséges (a kínai medicina alapján) adott testi vagy lelki problémára, melyet vízbe vagy más folyadékba kell tenni és ahogy megiszod, ezt a programot/rezgést folyamatosan átveszi a szervezeted és ezáltal megváltozik a működése.
emellett lehetőség van ásványékszer programozására is, illetve „gazdagság-csomag, párkapcsolat-csomag” stb. programozására igény szerint.

 

 
Munay-Ki
A Kilenc rítusból álló ősi inka beavatás, amely megtisztít a múlt sérelmeitől és felszabadít, hogy a perui próféciák által leírt Homo Luminoussá, azaz Fényemberré válhassunk, aki félelem nélkül él. A beavatás hatására új információkkal gazdagodik a DNS, az öngyógyító folyamatok és gyakran a gyógyító képességek is felerősödnek, az öregedési folyamtok pedig lelassulnak, valamint nő a teremtő erő).
A Munay-Ki egy kilenc lépésből álló rituálé a múlt sérelmeinek gyógyítására, amelyek származhatnak gyerekkorunkból, vagy lehetnek karmikusak és előző életből hozottak, esetleg több életen át hordott terhek. A Munay-Ki beavatás jelentősége abban áll, hogy megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket ezeknek a múltbeli traumáknak a következményei. A negatív minták, sérelmek megtisztítása szabaddá tesz, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi faj, a ’Homo Luminous’, azaz Fényember.
A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokát is jelentik, átrendezik idegpályáinkat, hogy egy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot.

 

 
OH kártya és Katathym képalkotási technika
Az OH-módszer egy új világot tár elénk. Segítségével fejleszthető a kommunikáció, a kreativitás és az önérzékelés. Az OH tulajdonképpen egy meditáció, ahol a tudatalatti segítségével képet kapunk saját lelki állapotunkról, félelmeinkről és vágyainkról.

A katathym imaginatív pszichoterápia relaxációs (testileg ellazult), imaginatív (képzeleti munkára épülő) pszichoterápiás eljárás, amelynek elmélete a pszicho-fiziológiás ellazuláson (azaz relaxiáción) alapul. Leginkább egy vezetett meditációhoz hasonlít, melynek során a tudatalattid szimbolikus formában felfedezi a legnagyobb problémádat, majd szimbólumok használatával meg is oldja. Alkalmas akár előző életből származó problémák megoldására is és komoly megkönnyebbülést és pozitív változásokat hoz.

 

Szalai Réka
30/914-67-64

Energiagyógyász

Árak

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook