A sorstervező ember nem túlélő üzemmódban működik, mint a legtöbben. Nem a rutin, a megszokás vagy a kényelem határozza meg a mindennapjait, de céljai elérése érdekében ezektől sem retten meg. Teljesíti a vállalásait, a kötelezettségeit és vállalja a felelősséget az életéért. Teremtő, azaz kreatív üzemmódban éli az életét, ami nyitottá teszi arra, hogy új meglátásokat, ötleteket, lehetőségeket találjon és fogadjon be. Nem a körülmények áldozata, hanem olyasvalaki, aki ismeri önmagát, tudja, mit akar, tudja mit és hogyan kell tenni azért, hogy azt elérje és meg is teszi mindazt. Nem lusta és nem kapkod. Áramlik a céljával és az élettel összhangban.

A sorstervező spirituális és logikus, intuitív és elemző egyszerre, ez az ereje, a szuperképessége.

 

Egyéni konzultáció és sorstervezés

A Sorstervező Kártyák, valamint a tarot segítségével személyre szabottan elemezzük az adott élethelyzetet vagy életterületet, közösen újra értékeljük a problémádat, döntéshelyzetedet, majd új meglátásokat és megoldásokat fedezünk fel.

Leggyakoribb témák:
- munkaügyi, hivatásbeli kihívások, váltás
- párkapcsolati krízisek
- üzleti és pénzügyi döntéshelyzetek
- egészségügyi kihívások
- életközepi válság
- szülő-gyermek kapcsolat
- önmegvalósítás
- saját nőiség/férfiasság kiteljesítése és megélése
- tudatalatti programok, blokkok feltárása

 

Holisztikus állapotfelmérés Energy Wave System professzionális frekvenciaterápiás készülékkel

Az EWS NLS biofizikai készülék lehetővé teszi, hogy gyorsan és részletesen felmérhessük a teljes emberi szervezet aktuális energetikai állapotát, majd levonjuk a megfelelő következtetéseket, ezáltal felismerve az egyes kórfolyamatok kockázatait és kialakulásának okait.

Az állapot-felmérés komplex rendszerben világítja át a szervezetet, a hiányzó rezgéseket pedig bejuttatja a testbe.

Nicola Tesla óta is sokak számára ismert az a tény, hogy az egész világegyetem rezeg és minden egyes részének megvannak a saját, rá jellemző rezgései, ezen belül az emberi szervezetnek, az egyes szerveknek, szervrendszereknek, illetve szöveteknek és sejteknek is.

A program nemcsak az egész testet képes anatómiai és szövettani szinten elemezni, hanem arra is módot ad, hogy minden egyes szerv egyéni metszeteit, valamint a közöttük fennálló kölcsönhatást vizsgáljuk.

A kínai, az orosz és az Amerikából kiinduló funkcionális medicina tételeit figyelembe véve még inkább lehetővé válik a holisztikus és egyben individuális állapotfelmérés.

Mire képes még az EWS NLS készülék?

  • Képes különféle baktériumok, vírusok, gombák, paraziták és egysejtűek jelenlétének feltérképezésére, valamint annak kimutatására, hogy ezek a kórokozók aktívak-e a szervezetben.
  • Alkalmas személyre szabott információs szerek elkészítésére (ezek a homeopátiás szerekhez hasonlóan működnek), valamint az információs medicinából ismert frekvenciakiegyenlítő kezelést – úgynevezett metaterápiát – is végezhetünk vele.
  • Lehetővé teszi a homeosztázis lehetséges rendellenességeinek előrejelzését, illetve az egyes kórfolyamatok időbeli lefolyásának jellemzését, valamint a vizsgált személy számára legmegfelelőbb étrend és táplálékkiegészítő rezgésmintájának azonosítását.
  • A kiválasztott készítmények hatékonyságát előre bemérhetjük a segítségével, méghozzá a vegetatív reakciók vizsgálatával (vegeto-teszt).

Az „elektronikus gyógyszertár”, vagyis a referencia információs modul több mint 10 ezer spektrogramot (rezgésmintát) tartalmaz. Ez megalapozza a személyre szóló, egyénileg leghatékonyabban és legeredményesebben működő információs szer kiválasztását és azonnali elkészítését.

 

 
TANUM, Tarot numerológia elemzés
A tarot számmisztikai elemzés megmutatja a fő feladataidat az egyes szinteken (spirituális, szellemi, érzelmi, fizikai, tudatalatti), azt, hogy mely csakráidra és milyen betegségekre kell odafigyelned ebben az életedben, a különböző életterületeken mire számíthatsz, mik a fő nehezítettségek, valamint megmutatja, melyik az a tudatalatti program, ami a legjobban gátol ebben az életben Téged és hogyan lehet feloldani.
Az éves TANUM elemzés pedig születésnaptól születésnapig tart és azt mutatja meg, az élettervedből mit tervez megvalósítani a lelked az adott asztrológiai évben és a fenti információkat az adott évre vetítve mutatja. Az elemzésekhez a születési dátumra van szükségem és írásban küldöm el.

 

 
Szellemi gerincállítás
„Mindaz, ami púpos, simuljon el, mindaz, ami görbe, egyenesedjen ki.” Biblia
A szellemi gerincállítás olyan különleges alternatív technika, amelynek eredménye tartós, illetve akár azonnal látható.

A módszer nem csak embereknél, de állatoknál is sikeresen alkalmazható, további nagyszerűsége, hogy távolról is működik!

Az emberi testet érő káros sugárzások, nehézfémek, méreganyagok oldása, valamint a lakó- és munkahelyiségek zavar- és sugárzás-mentesítése is lehetséges. A szellemi gerincállítás a fogamzáskori eredeti torzítatlan információs és energetikai állapotot közli újra a testtel egy olyan gerincen keresztüli impulzussal, ami a lélek testet öltésének pillanatában történthez hasonlítható.

Ezáltal valójában visszatérést jelent az Isteni Rendhez, ahol a rendezett struktúrák helyreállítása az öngyógyító erők felszabadítása által jön létre, miután fizikai, érzelmi és szellemi szinten is blokkok oldódnak fel. Ennek nyomán a gerincoszlop újra felépíti önmagát eredeti programja szerint.

 


Reiki mesterfogások
Az öt mesterfogás a fejen történik, különlegességüket az adja, hogy a fogások által a lelket közvetlenül el lehet érni és fel lehet venni vele a kapcsolatot. Különleges érzés és nagyon hatékony, mély blokkoldás, valamint kellemes, felszabadító érzés megtapasztalni őket. Klienseink véleménye szerint kivételesen jók a fej, a szem problémáira és lelki bajokra.

 

 

 

 
Metamorf masszázs

Speciális, nagyon hatékony és mégis kellemes és ellazító blokkoldó technika a múlt fájdalmainak feloldására (előző életek, magzati kor, jelen élet), kliensek véleménye szerint főként depresszió, szorongás, állandó lehangoltság, allergia esetén jótékony hatású.

A metamorf masszázs egy nagyon hatékony, speciális blokkoldó technika. Megszabadítja a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk. A metamorf masszázs a mindennapi életben, életvitelben, életszemléletben, életkedvben hoz változást, javulást. A görög eredetű „metamorfózis” szó, átváltozást, átalakulást jelent. Életünk során sokszor kell átalakuláson keresztülmennünk, hogy fejlődni tudjunk, tovább tudjunk lépni. A megfelelő helyeken alkalmazott, igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok. Oldja az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékeket, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkokat.

 

 
Dzsuna masszázs
Orosz kontakt nélküli energetikai masszázs, mely rendkívül eredményes. Célja a természetes gyógyító folyamatok beindítása és az energetikai rendszer harmonizálása.
A dzsuna energetikai gyakorlatok komplex módszere, az egész testre kiterjedő, általános technika.

Pszichés és lelki blokkot is meg lehet jeleníteni segítségével az aurában, ahonnan a dzsuna technikával az adott blokk eltávolítható, ezáltal a blokk azonnal kikerül az energiarendszeredből.

Ajánlom:

• Egészségügyi és pszichés problémákra
• Fogyásra
• Bőrproblémákra
• Páros szervekkel (szem, fül, vese, petefészek stb.) problémára
• Ha energiát kell elvágni (akár előző életből, családrendszerből vagy jelen életből származik)
• Átok, rontás, szándékos vagy akaratlan energetikai kötés esetén
• Olyan problémákra, amiknél eddig „nem volt fogás”, azaz nem szűnt meg a blokk különböző kezelések hatására sem

 

 

Energetikai programozás és ásványprogramozás
Energetikai program készítésével életed egy területén a fejlődés elősegítése (pl. párkapcsolat, munka, pénzügyek területe). Egy személyre szabott energetikai programot készítek kifejezetten a problémádra vagy kívánságodra fókuszálva.

A Peggoty módszer alapján pedig még speciálisabban, egy személyre szabott számkód segítségével lemodellezem az energiastruktúrádat, amiben végrehajtom a szükséges változásokat, amik Rád is visszahatnak. Ehhez potenciálást is alkalmazok, azaz a modell elkészítését követ 3 hétig folyamatosan a szükségleteidhez igazítom a program erősségét.

Személyre szabottan ásvány programozása is lehetséges (a kínai medicina alapján) adott testi vagy lelki problémára, melyet vízbe vagy más folyadékba kell tenni és ahogy megiszod, ezt a programot/rezgést folyamatosan átveszi a szervezeted és ezáltal megváltozik a működése.
emellett lehetőség van ásványékszer programozására is, illetve „gazdagság-csomag, párkapcsolat-csomag” stb. programozására igény szerint.

 

 
Munay-Ki
A Kilenc rítusból álló ősi inka beavatás, amely megtisztít a múlt sérelmeitől és felszabadít, hogy a perui próféciák által leírt Homo Luminoussá, azaz Fényemberré válhassunk, aki félelem nélkül él. A beavatás hatására új információkkal gazdagodik a DNS, az öngyógyító folyamatok és gyakran a gyógyító képességek is felerősödnek, az öregedési folyamtok pedig lelassulnak, valamint nő a teremtő erő).
A Munay-Ki egy kilenc lépésből álló rituálé a múlt sérelmeinek gyógyítására, amelyek származhatnak gyerekkorunkból, vagy lehetnek karmikusak és előző életből hozottak, esetleg több életen át hordott terhek. A Munay-Ki beavatás jelentősége abban áll, hogy megtisztítja a Fénylő Energia Mezőnket (Luminous Energy Field – LEF) az úgynevezett lelki salakanyagoktól, amiket ezeknek a múltbeli traumáknak a következményei. A negatív minták, sérelmek megtisztítása szabaddá tesz, hogy azzá váljunk, akik igazán vagyunk, az új emberi faj, a ’Homo Luminous’, azaz Fényember.
A Rituálék az emberi evolúció következő lépcsőfokát is jelentik, átrendezik idegpályáinkat, hogy egy magasabb szintre emeljük az emberi tudatosságot.

 

 
OH kártya és Katathym képalkotási technika
Az OH-módszer egy új világot tár elénk. Segítségével fejleszthető a kommunikáció, a kreativitás és az önérzékelés. Az OH tulajdonképpen egy meditáció, ahol a tudatalatti segítségével képet kapunk saját lelki állapotunkról, félelmeinkről és vágyainkról.

A katathym imaginatív pszichoterápia relaxációs (testileg ellazult), imaginatív (képzeleti munkára épülő) pszichoterápiás eljárás, amelynek elmélete a pszicho-fiziológiás ellazuláson (azaz relaxiáción) alapul. Leginkább egy vezetett meditációhoz hasonlít, melynek során a tudatalattid szimbolikus formában felfedezi a legnagyobb problémádat, majd szimbólumok használatával meg is oldja. Alkalmas akár előző életből származó problémák megoldására is és komoly megkönnyebbülést és pozitív változásokat hoz.

 

Szalai Réka
30/914-67-64

Sorstervező, mentor, író

Árak

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook