A módszerről
A Bars olyan eszköz, amely által másképp tudunk működni, funkcionálni. A fejen lévő 32 pont érintésével, azaz a barok futtatásával megtapasztalható milyen az, amikor érzékelésből, belső tudásból, befogadásból funkcionálunk.

Ha gondolatokból, érzésekből, érzelmekből működünk, akkor a létezés helyett döntünk, bírálunk, következtetéseket és ítéleteket alkotunk arról, hogy mit fogadunk be, és ezzel korlátozzuk, hogy mi jelenhet meg az életünkben. Ezzel előre eldöntjük, hogy mi lehetséges és lehetetlen a világunkban, hiszen a múlt alapján szilárd elképzeléseket alakítottunk ki arról, hogy az élet hogyan működik. Csak olyasmi tud megjelenni az életünkben, ami az elképzeléseinkkel összhangban van. Minden, amit ilyen módon rögzítettünk, megszilárdítja az energiaáramlást, és korlátozza a képességeinket abban, hogy változásokat teremtsünk a különböző életterületeken. Ha feloldásra kerülnek ezek a korlátozások, könnyen létrehozható valami más, ami jobban megfelel a vágyainknak.

A barok érintése abban támogat, hogy gyengéden, erőfeszítés nélkül el lehessen engedni ezeket a korlátokat. Az Access Bars abban erősít meg, hogy tudd, hogy tudsz, és kételkedés nélkül higgy önmagadban. Minden életterületnek van egy pontja a fejünkön, ami elmenti az adott életterülethez tartozó gondolatainkat, elképzeléseinket, hitrendszerünket, amik aztán blokkolják az adott életterület kiegyensúlyozott működését. Ezen pontok érintése közben az agyhullámok lelassulnak 4-7 Herz közé, ezáltal lehetővé téve, hogy a viselkedésminták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek legyenek, és feloldhassuk a különböző életterületekhez (pénz, kapcsolatok, kommunikáció, öröm, kreativitás….) kapcsolt traumatikus emlékeket. A kezelés eredményeként jelen leszel az életedben, és a múlt nem vetül a jövődbe, mint azelőtt.

A tudomány szerint sejtjeink alakja elliptikusabbá válinak, amikor a gondolatok, érzések, érzelmek befolyásolják, ami az első lépés az egészség megbomlása felé. A bárok futtatása ez a sejtekre gyakorolt hatást kioldja, így a sejtek vissza tudják nyerni gömbszerű formájukat, és hozzájárulnak a harmonikus működéshez.

 

Miben segíthet?

- Stressz csökkentésére és az összezavarodott gondolatok tisztítására
- Jobb alvás, kipihentebb, energikusabb ébredés
- Koncentráció
- Mély relaxáció
- Jelenben élés, múlt elengedés
- Energetikai, érzelmi, fizikai és mentális blokkok oldására, amik beragadva tartanak
- Megnyit a befogadásra

 

 
Késely Hajnalka
30/488-48-17

Access Bars Facilitátor és Hangmasszőr

Árak

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook