“Titkos írás az arc, de annak,
aki a kulcsát bírja, nyitott könyv.”
(Jókai Mór)

 

 

Te is úgy gondolod, hogy a hagyományos értelemben vett kozmetikai kezelések ideje lejárt? Hisszük, hogy amikor kozmetikushoz megyünk, nemcsak funkcionális „élményre” vágyunk, hanem testünk, lelkünk, szellemünk ellazulására is. Teljes kényeztetésre.

 

Mivel ápolunk és kényeztetünk?

Regeneráló arckezelések (60-90perc)
-A tenger varázsa – hidratáló, ásványi anyag pótló arckezelés
-Vitalizáló bomba – tápláló bársonykezelés
-Harc a ráncok ellen - ránctalanító hatású kezelés
-A selyem érintése - kezelés a citrus és fehér tea erejével

A regeneráló kezelések tartalmazzák a bőrradírozást, a lazító arc, nyak, fej, váll, dekoltázs masszázsát, arcpakolást.

 

Regeneráló arckezelések tisztítással (90-120perc)
A mélytisztítás tartalmazza az arc tisztítását és regenerálását (masszázzsal, pakolással).
Minden kezeléshez, bőrtípustól függően a Forever Living Products magas minőségű, aloe vera tartalmú natúrkozmetikumait használjuk! A krémek a gyümölcskivonatok és fehér tea tartalomnak köszönhetően biztosítják a bőr tökéletes hidratáltságát, visszaadják egészséges fiatalságát.

 

Arc- és dekoltázsmasszázs
Arcunk testi-lelki állapotunk tükre. Nemcsak tulajdonságainkat és képességeinket árulja el, hanem testi állapotunkra is következtethetünk belőle. Minden szervnek megvan a maga kivetülési helye az arcon, így üzenetének megértésével betegségeket előzhetünk meg, kezelhetünk idejében. Hisz mint kint úgy bent, mint bent, úgy kint. A fél órás arc- és dekoltázsmasszázs olyan világba repít el, ahol minden gondunkat itt hagyva tudunk "a felhők hátán" pihenni.

 

 Hangtálas, harmonizáló kozmetikai kezelések 
A tibeti hangtál kezelés az érintés és relaxálás egyik különleges formája. A hangtálak lágy hangjai megnyugtatják a szellemet, a lágy rezgések átjárják az egész testet, fellazítják az energiablokkokat és jóleső ellazuláshoz vezetnek. Bármely kozmetikai arckezelésünket indíthatjuk ezzel a 10-15 perces egységbe hozó, megérkezést segítő kezeléssel - legyen az arc-, dekoltázsmasszázs, regeneráló arckezelés tisztítással vagy anélkül. A hatás nem marad el. Befelé figyelve, izmainkat és idegeinket ellazítva még élvezetesebb kényeztetésnek lehetünk részesei. Nemcsak arcunk, lelkünk is harmóniába kerül.

 

MesoFill-R
A MesoFill-R a mikro-tűs és nano-tűs mezoterápiára épülő eljárás, mely kíméletes, mégis nagyon hatékony anti-aging kezeléseket tesz lehetővé! A készüléknek és a speciális hatóanyagoknak köszönhetően néhány héten belül igen látványos eredmény érhető el – sebészkés és FÁJDALOM nélkül!

 

 

 

Microblading
Természetes hatású szemöldöktetoválás, amelynek ívét és formáját U-alakú microblading pengével precízen és dekoratívan készítjük el. Az eredeti és tetovált szálak közt alig észrevehető a különbség mind a módszernek, mind a választható színeknek köszönhetően. Tartóssága 1-1,5 év. Nincs többé reggeli szemöldökrajzolgatás, vagy élesen kiviruló, természetellenes szemöldökpótló csík...

 

 

Mikrodermabrázió
Napjaink egyik leghatékonyabb mély-peeling eljárása a mikrodermabrázió, a fájdalommentes bőrcsiszolás felfrissíti, és látványosan megújítja bőröd. Jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el!
A változás már egy kezelés után is látható!

 

 

 

 Tartós műszempilla (1-6D)
Sminkelni, vagy nem sminkelni? Ez itt a kérdés. A műszempillákkal pedig a válasz csakis rajtad múlik, hiszen a tartós, ívelt és hosszú pillák minden körülmények között igézővé varázsolják a tekintetedet!
A több dimenziós műszempillákat a saját pilláidra helyezzük fel, így nem okoznak irritációt, és hetekig a helyükön maradnak, amíg a saját pillád le nem cserélődik.

 

 

Ezen kívül természetesen állunk rendelkezésedre az alábbiakkal:

  • gyantázás
  • szempilla- és szemöldökfestés
  • sminkek
  • testtekercselések
A megfelelő kezelés kiválasztásában kérd kozmetikusaink tanácsát:

Árak 

 

 

Ha a holisztikus kozmetika érdekel, itt bővebb információt találsz...

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook