A gyerekek az élet legszebb alkotásai.
A műalkotások vértelen, testtelen absztrakciók."
(Keszei István)

 

 

A várandósság a női személyiségfejlődés szempontjából rendkívül fontos időszak. A nők ilyenkor könnyen sebezhetők, így még több figyelmet igényelnek és érdemelnek!
Ezért különösen fontosnak tartjuk, hogy ezt a kérdésekkel teli és hullámzó időszakot minél szebbé, kiegyensúlyozottabbá és emlékezetesebbé tegyük a leendő édesanyák számára.

Ha még nem ajándékozta meg a sors ezzel a csodálatos állapottal, akkor ajánljuk szeretettel Dénes Éva életvezetési tanácsadót, akihez többek közt a meddőség lelki okaival kapcsolatosan fordulhat.

Ha már várandós kismama, bizonyára boldogan és izgatottan tekint az elkövetkezendő időszakra. A kismama és szülés utáni masszázs könnyebbé teszi az ilyenkor fokozottan igénybevett testrészeket. A kismamák diszkrét és háborítatlan környezetben adhatják át magukat a pihenésnek.

A mozgást kedvelők számára meditációval egybekötött kismama jóga segíti a testi felüdülést, a baba és a mama közti kapcsolatteremtést és a lelki, szellemi ellazulást, feltöltődést.

A várandósság rengeteg kérdést vet fel egy leendő édesanyában: a múltjával, gyermekkorával, saját édesanyjával és családjával való kapcsolata kerül előtérbe. A nő, a feleség és az édesanya szerepek arányai eltolódnak. Gondolatok, emlékek, érzelmek kavarodnak fel. Egy beszélgetés olyan alkalmat biztosít a kismamáknak, ahol a megértés és felismerések, ezek tudatosítása az első lépés a gyógyulás és jóllét felé.

Kriston Intim Torna® trénerünk rengeteg segítséget nyújt intimtorna tanfolyamain alhasunk, gátunk védelmében. Nőiességünk egyik fontos része testünk és így gátunk, melynek megóvása, karbantartása elengedhetetlen szülés előtt és után. A termékenység fokozása és a könnyebb szülés érdekében, illetve szülés után a zárási képesség fokozása miatt kiemelten ajánlott e 12 órás tanfolyam.

 

 

 

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook