Mitől holisztikus?

Hiszem, hogy az ember a test, lélek és szellem elválaszthatatlan egysége. A tüneti kezelések ideje lejárt. A dolgok (tünetek) mögé pillantva hatékonyabban kezelhető egy-egy bőrprobléma. Itt nemcsak szépülhetsz, hanem megtalálhatod a benső békédet és nyugalomra lelsz. Kezeléseim során a legtisztább kozmetikumokon és a legmodernebb high tech gépeken kívül energetikai szereket is használok, melyek az aurába kerülve hatnak Rád. Ezek az energetikai szerek az Aura Soma egyensúlyüvegei, pomanderei, kvintesszenciái, színesszenciái, a Maui drágakőesszenciák és az Angyalgyökér aromaterápiás arkangyalspray-i.


Szépségrituálék - élményterápiás kezelések 

Nemcsak egyediségünk, de a bennünk lévő lelki és fizikai folyamatok is tükröződnek a bőrön. Az, hogy mivel ápoljuk bőrünket éppoly fontos, mint az, hogy milyen fizikai és szellemi táplálékot veszünk magunkhoz. Az Adrienne Feller kozmetikumok egyedi luxus minőségű 100 %-ban természetes bio összetevőkből és illóolajokból álló szépségápolási termékek, melyek egy időben hatnak a bőrre és a lélekre. 

Az érintések különleges minősége, a speciális pontok stimulálása, a szinergikus növényi és illóolaj kompozíciók, elixírek és virágeszenciák alkalmazása jellemzi arckezeléseimet, melyek fiatalító hatásúak és hatékonyan oldják a lélekben rejtőző blokkokat.

Adrienne Feller kezeléseimről, Rose de Lux Mandala Luxusrituálémról, az AHA-savas arckezelésről és a kiegészítő kezelésekről bővebben itt olvashatsz »  

 

High Tech Mesotherapy Premium Salon 
A High Tech Mesotherapy Premium Salon embléma GARANTÁLJA Neked a szigorúan ellenőrzött forrásból származó Meso Laser berendezés és a kezelésekhez használt Age Attraction termékek szuperprémium német minőségét.

Várlak én is az 5 *-os, exkluzív szolgáltatásokat nyújtó holisztikus kozmetikámban, amely a High Tech Mesotherapy csak magasan képzett, minősített kozmetikusi köréhez tartozik. 

 

Mi a High Tech Mesotherapy? Bőrfiatalítás, sejtszintű hatóanyagbevitel a jelenleg létező legeredményesebb orvos-kozmetikai elektroporációs készülékkel.

Brilliáns kezelési programok a feszesebb bőr és a ránccsökkentés érdekében
A Meso Laser kezelések jóval egyszerűbb megoldásokat kínálnak a ráncaid csökkentésére és sok más esztétikai problémára, mint sok más nem invazív arcplasztikai elképzelés. Minimális idő alatt is szép és tartós eredmények érhetőek el vele, ellentétben a sebészeti beavatkozásokkal, amelyek többnyire hosszú gyógyulási időt igényelnek. A Meso Laser kezelésekkel egy alternatív, kevesebb időt igénylő megoldást találhatsz a megereszkedett bőrproblémákra, a mikroráncokra, a szarkalábakra, a dohányzó ráncokra, de nagy hatékonysággal használhatod aknés, rosaceás, érzékeny bőrt jellemző problémákra is. Gyógyulási idő ezeknél a kezeléseknél nincs, így közvetlenül kezelés után már képes leszel a napi tevékenységed folytatására. Kezeléseid kizárólag az AgeAttraction magas koncentrációjú hatóanyagaival végezzük, melyek mentesek a bőrt terhelő vegyi anyagoktól, úgy mint: PEG-eket, parabéneket, parafinokat, vazelint, ásványi olajat, színezékeket, illatanyagokat és állati nyersanyagokat.

* Probléma megoldó kezelésekről bővebben »

* Anti-Ageing kezelésekről bővebben »

 

Aesthetic Focus Laser 
A lokális ráncfeltöltéssel hatékonyan csökkenthetőek a szájkörnyéki dohányzó, nevető és mérges ráncok, valamint a szemöldök közti ráncok is. Illetve ajak kezelés esetén dús és telt ajkakra tehet szert a páciens, sebészi beavatkozás és fájdalom nélkül. A kezelés során extra erős triplex hyaluronsavat juttatunk a bőrbe, mely képes feltölteni a mélyebb, hangsúlyosabb ráncokat is. 

 

 

Bio arckezelések
A Naturys professzionális termékek bio minősítettek, eredményesen és biztonságosan alkalmazhatók még a legérzékenyebb bőrökön is. A Naturys Vanity Routine bio arckezelések hatékonyságát a termékek magas hatóanyag-tartalma garantálja, illetve a gyártó cég által kifejlesztett plantoszóma (liposzóma), mely gondoskodik a hatóanyagok mélybe jutásáról. A termékekben található folyadékkristály emulzió lassan és folyamatosan engedi kimagából a hatóanyagokat. A Naturys Vanity Routine professzionális arckezelő termékcsalád termékeinek jellegzetessége, hogy a felhasználásukkal elvégezhető különböző kozmetikai ketelések eredményessége a kozmetikus szaktudásán, illetve az összetevők szinergikus hatásásán múlnak. Bővebben a Bio arckezlésekről >>>

 

Masszázsok
Minden masszázst energetikai harmonizálással végzek. Erre a célra az Aura Soma rendszerét (egyensúlyüvegek, pomanderek, kvintesszenciák, színesszenciák), Maui drágakőesszenciákat, illetve az Angyalgyökér arkangyal spray-it használom. Ezek a szerek kiválóan alkalmasak az emberi energiarendszer harmonizálására. Egyensúlyteremtő szertartás az energiaközpontok feltöltésére. A gyógynövényeket, illóolajokat, kristályesszenciákat tartalmazó szerek az energetikai rendszerünkön keresztül a lelkünkre hatnak. Hatásuk az aurában 2, 2 és fél órán át kimutatható, de rendszeres használatuk állandó hatást fejt ki. Nagyon komoly védő funkciót is betöltenek; amint körbevesznek minket, átengedik ill. besugározzák a pozitív energiákat, a negatívat ellenben kiszűrik.

Kimerültség, fokozott stressz, különféle testi-lelki bajok esetén javallott. A kezelés alatt az egész testet átjárja a csodálatos féldrágakövek varázsa. Ez a relaxációs energetikai kezelés minden gondot tovaűz, oldja a testi és a lelki feszültségeket, behangolja a szervezet működését, összehangolja a csakrák működését, teljes testi-lelki-szellemi harmóniát adva. Bővebben a masszázsokról >>>

  


Forró Mónika
30/991-20-44

Holisztikus kozmetikus

Hétfő, szerda, péntek: 8.00-20.00

Árak 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook