Szeretettel várunk a Tudatos Életpályatervezés Workshopon, ahol ráláthatsz tudatos és tudattalan működésedre, feloldhatod a korlátozó tényezőket, és ezen felismerések által elkészítheted Én és Élettérképedet.Ha új útra lépnél a hivatás, a párkapcsolat, az egészség vagy a bőségteremtés területén, akkor ez a workshop Neked szól.

Ezen az egynapos csoportos programon  

1.) objektíven ráláthatsz, 
- milyen képességekkel, erősségekkel, lehetőségekkel, és milyen kihívásokkal születtél
- mi az életfeladatod
- milyen eszközeid vannak ennek megvalósítására

2.) ránézünk az érzelmi tudatosságunkra, játszmáinkra, hiedelmeinkre és mintáinkra. A megértés már fél siker. A másik felét az alkotó, teremtő cselekvés adja. Ezt is elindítjuk itt, mert az alkalmon:

3.) előhívhatod és manifesztálhatod a tudatod és tudatalattid világában rejlő lehetőségeket és elakadásokat. Olyan módszereket használunk, amelyek részben ismerősek, részben újak számodra. 

A program végén kezedben tarthatod Én- és Élettérképedet, objektív személyiségelemzésedet, a célod pontos megfogalmazását és azt a képet, amely ennek megvalósításának útján elindíthat.

A programra 3-4 főt fogadok, és a program 9-17h tart.
Étkezést a kurzus résztvevői önellátó formában intézik.

Időpontok és jelentkezés:

2018. december 30. vasárnap (max 4fő)

A fenti időpontokon túli programot a jelentkezőkkel egyeztetett hétköznapi vagy hétvégi időpontban tartom. Jelentkezés az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.
 

Részvételi díjak:

Részvételi díj: 18.000Ft/fő
Ismétlőknek vagy Tudatos Célok Workshopon résztvevőknek: 15.000Ft/fő

Dénes Éva 
70/347-44-47


Coach, lélekszerelő

 

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook