A Női kör a tudatosságért egy rendszeresen, kéthetente tartott program nők részére, gyakorlatokkal, meditációkkal, oldásokkal, beszélgetéssel - egy program a nőiességről, a női energiánk és teremtő erőnk tudatos használatáról, szeretetről, szerelemről, kapcsolatokról, hogy megtapasztaljuk, milyen nagyszerű Nők vagyunk és megtanuljuk ezt tudatosan meg is élni nap mint nap.

 

Minden alkalommal bizonyos témákon dolgozunk, ezen felül pedig a megbeszélt, kioldott blokkokkal, problémákkal és a program során elsajátított technikákkal, gyakorlatokkal kapcsolatos kérdéseket, tapasztalatokat folyamatosan meg tudjuk osztani és beszélni. Különös figyelmet fordítunk a tipikusan női blokkokra, családrendszerből jövő negatív mintákra, párkapcsolati kérdésekre, megfelelési kényszerekre, termékenységre, anyaságra és mindenre, ami a résztvevőket foglalkoztatja.

Különös ereje a Női körnek, hogy pozitív, szeretetteljes közegben vagy, ahol támogatjuk és erősítjük egymást. Nincs tabutéma, nem hagyunk megválaszolatlanul kérdést, kioldatlanul blokkot. Minden alkalomnak megvan a saját témája, de nagyon fontosak az aktuális témák, problémák, amiket felhoztok, illetve amit én érzékelek egy-egy alkalommal Benneteket és ezekre külön hangsúlyt helyezünk.

Igazság szerint a tudatosság nem nemhez kötött fogalom – a tudatosság a szellem sajátja és mindegyikünk élete annál jobb, teljesebb és boldogabb lesz, minél tudatosabban éljük a mindennapjainkat. Ma azonban a nők általánosságban még nyitottabbak ezekre a témákra, mint a férfiak és a legtöbb családban a nő jelenti a spirituális, lelki pillért. Ez természetesen még több megfelelési kényszert és az elvárásoknak való megfelelés igényét nyomja a nőkre.

Biztosan tapasztaltad már, hogy ha Te jól vagy, EGÉSZ-séges és kiegyensúlyozott vagy, az egész környezeted és elsősorban a gyermekeid is jól vannak. A nő az, aki harmóniát és szeretet sugároz maga körül és ezt is várják tőlünk. Egy nő ember, nő, leány, testvér, meny, feleség, anya, keresztanya, szomszéd, munkatárs, vásárló… megannyi címke, amit ránk aggatnak, szerep, amit magunkra veszünk és gyakran úgy "nézünk ki", mint egy karácsonyfa a sok-sok dísszel és ha nem figyelünk, a sok “szokásos” dísz mögött eltűnik maga a fa, ami pedig a lényeg kellene, hogy legyen.

Érezted már úgy, hogy annyira jó feleség vagy édesanya szerettél volna lenni és mindent megtettél, amíg végül azon kaptad magad, hogy a nagy igyekezettől állandó feszültségben élsz és ingerülten kiabálsz a pároddal vagy a gyermekeddel, vagy ellenkezőleg, már ezredszer nyelsz egy nagyot és azon gondolkozol, mikor jutottál idáig? Hiszen az volt a terved, hogy boldog leszel, ezért mentél férjhez, költöztél össze, szültél gyermeket…

Gyakran elfelejtjük, miért is vagyunk itt és mire vágyunk, annyi az “illő”, a “való”, az “elvárható”, a “szokásos” és a “normális” dolog az életünkben. Annyira meg akarunk felelni ennek a sok elvárásnak és szerepnek, annyira jól akarjuk csinálni, hogy egyre görcsösebbek, fásultabbak, boldogtalanabbak és betegebbek vagyunk, ahelyett hogy boldog és büszke nőként élnénk az életünket és ezt sugároznánk magunkból, ami a környezetünkre is sokkal pozitívabb hatással lenne.

Itt az ideje, hogy kezünkbe vegyünk az irányítást a saját életünk felett, elengedjük a kényszereket és szabadon, boldogan kihozzuk magunkból a legtöbbet! A Női körben ez a célunk meditációkkal, gyakorlatokkal, sok beszélgetéssel, miközben kellemes társaságban kikapcsolódunk a hétköznapok rohanásából és jól érezzük magunkat. 

A program átjárható, azaz eldöntheted, melyik témákon szeretnél velünk dolgozni, de tarthatsz velünk végig, hiszen mindegyikünknél minden témában tudunk találni valamit, amit érdemes kioldani, hogy szabadabb és boldogabb legyél.


Néhány téma:

- Ki vagyok én? Mi vagyok én? - Női önismeret a gyakorlatban
- Hol a Nő helye? - női szerepek, azok megélése és a megfelelő helyünk elfoglalása
- Női archetípusok elméletben és gyakorlatban
- Mutasd a "batyud" és megmondom, ki vagy - azaz milyen terheket cipelünk és hogyan tegyük le--
- Férfi és nő - miben és hogyan különbözünk; egyenjogúság vagy egyenrangúság
- Fogyás, önbizalom - miért nem megy, hogyan váljak olyanná, amilyen lenni szeretnék
- Tara meditáció, azaz meditáció a női Buddhával
- Csakrameditációk, az adott problémákhoz, témához kapcsolódó csakrával
- Blokkoldás energiapiramisok bevonásával - gyógyítás a szíriuszi ősanya energiájával
- Problémamegoldás a belső szent terünkben - vita helyett :)
- Lélektisztítás meditáció - megfelelési kényszereink, fájdalmaink elengedése
- Szeretetnyelveink - hogyan fejezzük ki szeretetünket, saját szeretetnyelved meghatározása
- A Munay-Ki inka beavatás két rítusának átadása a női és férfi energiáink kiegyensúlyozásáért, a párkapcsolati és családi harmóniáért és önmagunk kiteljesítéséért
- Elfogadás, elengedés, megbocsátás - megfelelési kényszereink, fájdalmaink elengedése
- A szeretet tízparancsolata, a szeretet és szerelem alapelvei és azok működtetése
- Mit tegyek, hogy jó és boldog legyen a párkapcsolatom VAGY mit tegyek, hogy legyen egy jó és boldog párkapcsolatom?
- Égi és földi szerelem - a szerelem megélése a mindennapokban
- Az Anya - spiritualitás a gyermekvárásban és a gyermeknevelésben

Csoportalkalmak:

Kéthetente csütörtökön 17:30-19:30h

Részvételi díj: 

5.000Ft/fő/alkalom

 
Szeretettel várlak!

Szalai Réka 
30/914-67-64

Energiagyógyász

 

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook