A mesékben rejlő szimbólumok segítségével történő meseterápiás foglalkozás segítségével rálátást kaphatunk mintáinkra, kapcsolatainkra, felismerhetjük vele csapdáinkat, és meglelhetjük a megoldás felé vezető utat is. 6 kedd este várunk - kéthetente. 

 

A mese teret ad a fantáziánknak, könnyebben láthatunk rá a segítségével mintáinkra, kapcsolatainkra; felismerhetjük vele csapdáinkat, megakadásunkat. Megtalálhatjuk benne magunkat, szerepeinket, az életünket, a családunkat, a relációinkat, az utunkat, a feladatunkat.

A mese ősi szerkezete követhető mintákat kínál, miközben érdekes történetei megragadják bensőnket, töltik lelkünket és még akkor is dolgoznak”rajtunk”, amikor már nem is gondolunk rájuk. A mesék által képviselt gyógyító folyamat egy rendkívül finom eszköz, ami annyi érzelmi feldolgozást enged meg nekünk, amennyire készen állunk.

A csoportfoglalkozás alatt elindulunk egy belső úton, melynek során elérünk Önmagunkhoz. A 6 alkalmas mesecsoport keretében, meghatározott mesék feldolgozásán és megélésén keresztül bejárjuk önmagunk belső világát, a mesék segítségével megnézzük milyen kapcsolati minták működnek bennünk.

A mesék mellett másik segítségünk, hamuba sült pogácsánk, saját alkotóerőnk lesz. Ehhez nem szükséges előképzettség, sőt még kézügyesség sem. A mindannyiunk tarisznyájában ott lapuló alkotó, az ember belső, teremteni vágyó hajlamának megélése vezet majd minket.

Milyen esetekben érdemes részt venni a mesecsoportban?
- ha általában véve érdekel a mese, szereted vagy szeretted gyermekkorodban, ha van kedvenc meséd a mai napig;
- ha újra és újra ugyanazokkal a problémákkal küzdesz;
- ha már régóta vannak megválaszolatlan kérdéseid önmagaddal;
- ha nem tudod, hogy mi a dolgod az életben; ha elveszettnek érzed magad;
- ha örömtelen és sikertelen, netán kiégett vagy;
- ha problémáid vannak a párkapcsolataidban , családi kapcsolataidban
- ha nem teljesülnek álmaid

Csoportalkalmak:

2018. szeptember 25.
2018. október 9, 23.
2018. november 6, 20. 
2018. december 4.

Minden alkalommal 18-21h

Részvételi díj: 

6.000Ft/fő/alkalom, egyben fizetve 30.000Ft

 
Szeretettel várlak!

Szathmáry Boglárka
20/480-68-95

Meseterápiás szakember

 

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook