Gondoltad volna, hogy Püthagorasz a numerológia atyja? Nem varázslat, nem boszorkányság. Az egyjegyű számok saját szimbolikával bírnak, és pont ugyanígy a Tarot kártya lapjai. Mindezekkel most 4 napos kurzusunkon Te is megismerkedhetsz, és használható tudással gyarapodhatsz.

‎Ahogyan a mesékben, úgy a hétköznapokban is rendszeresen találkozunk ugyanazokkal a számokkal, képekkel és szimbólumokkal. De vajon mit üzennek? Vagy csak véletlen? Most megtudhatod. 

Kinek ajánljuk?

- Spirituálisan gondolkodóknak, újdonságokra és ősi hagyományokon alapuló önismereti rendszerekre egyaránt nyitott személyeknek 21 éves kortól.
- Az útkeresőknek, akik nem találják a helyüket az életükben vagy/és a családjukban.
- Azoknak, akik jobban szeretnék érteni, vagy megérteni a környezetükben élőket, azt, hogy miért könnyebb, vagy nehezebb megértetni magukat egyes családtagjaikkal, vagy munkatársaikkal.
- Az örök kíváncsiknak, az életüket, kapcsolataikat jobbá, gazdagabbá tenni vágyóknak.
- A bátraknak, akik értve akarják élni az életüket, nem sodródva a sors útvesztőjében.
- A holisztikus szemléletű kollégáknak, szélesíteni a palettájukat.
 

Mit tanulunk?

Numerológia ismeretek, a számok és betűk jelentéstartalma, mintázatok a családon belül, a saját és a családtagok számainak - neveinek kiértékelése, életfeladat, személyes év, vonzások és taszítások az egyes típusok között, rejtett kódok a nevekben. Magyar nevek, kifejezések eredete, jelentéstartalma – MAGYARázat.

A Tarot ősi mágikus rendszerének, Nagy Arkánum és Kis Arkánum lapjainak megismerése, a szimbólumrendszer értelmezése. Személyes példákon keresztül kaphatsz használható tudást.
 

Időpont:

2019. 04. 28. vasárnap kezdettel, illetve az utolsó három időpont a csoporttal kerül egyeztetésre

Díjak és jelentkezés:

A foglalkozást, csoportos keretek között 10-16h (csoportlétszámtól függően 18h-ig) tartom. 
Egy nap részvételi díja 15.000Ft (a teljes kurzus díja 60.000Ft).

Szeretettel várlak!

Romhányi Andrea
30/863-13-38

Asztrológus, Természetgyógyász

 

 

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook