Órarendünk

 Órarendünket és állandó programjaink rendjét itt tekintheted meg. A programjainkon, foglalkozásainkon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Elérhetőségünk: 70/347-44-47 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Bővebben...

Önismereti Mesecsoport

 A mesékben rejlő szimbólumok segítségével történő meseterápiás foglalkozást most nem egyszerűen az évkörrel hozzuk kapcsolatba, hanem egy-egy állatövi jelhez tartozó mesével, történettel foglalkozva közelítünk önmagunkhoz. A  Halak, a Kos, a Bika, majd pedig az Ikrek témájával foglalkozunk.

Bővebben...

FamilyNetwork Családállítás

 Ez a terápiás munka a szituációinkban megnyilvánuló, valóságos helyzetre mutat rá. Sok esetben elveszünk, vagy sajátos nézőpontjaink, kondícióink miatt nem látjuk, hogy mi van a mélyén egy- egy kapcsolódásunknak, vagy kialakult élethelyzetünknek. Segítünk, hogy ráláss.

Bővebben...

Női Kör a Tudatosságért

 A Női kör a tudatosságért egy rendszeresen, kéthetente tartott program nők részére, gyakorlatokkal, meditációkkal, oldásokkal, beszélgetéssel - egy program a nőiességről, a női energiánk és teremtő erőnk tudatos használatáról, szeretetről, szerelemről, kapcsolatokról, hogy megtapasztaljuk, milyen nagyszerű Nők vagyunk és megtanuljuk ezt tudatosan meg is élni nap mint nap.

Bővebben...

21. század Kerekasztal Lovagjai

 Vannak szivarszobák, horgász egyesületek, ivók, sportklubok, ahol férfiak gyűlnek. Közös tevékenység tartja össze őket. Vagy csak ürügy, hogy dolgaikat férfiközegben megoszthassák. De miért kellene ürügy ehhez? A Lovagok azokat a Férfiakat hívják és várják, akik a valódi Belső Férfi Erőt szeretnék kimunkálni magukban, és azt továbbadni másoknak. Vállalva azokat az emberi értékeket, amelyeket valaha a Lovagok is képviseltek. Havonta egy este, ahol egy Nő ad teret a Férfiaknak.

Bővebben...

Kertvárosi Női Kör

 A Kertvárosi Női kör egy havonta szombat kora délután tartott program nők részére, beszélgetéssel, finom teával vagy kávéval. Minden alkalommal izgalmas témákkal, személyes tapasztalatok megosztásával. Várunk!

Bővebben...

Tudatos Életpályatervezés Workshop

 Szeretettel várunk a Tudatos Életpályatervezés Workshopon, ahol ráláthatsz tudatos és tudattalan működésedre, feloldhatod a korlátozó tényezőket, és ezen felismerések által elkészítheted Én és Élettérképedet.

Bővebben...

Tudatos Célok Workshop

 Szeretettel várunk a Tudatos Célok Workshopon, ahol a tudatos céltervezés és célelérés útján vezetlek végig. Ráláthatsz a valódi és mögöttes motivációidra, a célkijelölés buktatóira, a hátráltató tényezőkre és a támogató eszközökre.

Bővebben...

Tudatos Kommunikáció Workshop

 Szeretettel várunk a Tudatos Kommunikáció Workshopon, ahol az értő figyelem, az együttműködő kommunikáció, a nehéz emberek kezelése, az emberi játszmák és a saját működési mechanizmusod lesz a téma. Eszközöket és instant megoldásokat kaphatsz kritikus helyzetekre is.  

Bővebben...

Párkapcsolati és érzelmi tudatosság fejlesztő hétvége

 360 fokos párkapcsolati és érzelmi körkép önmagadról. Két hétvégi nap egymásra épülő tematikával, gyakorlatokkal, házi feladatokkal és tanulással. Önmagunkról, hogy hatékonyabban működtethessük az életünket. Van, akinek a hatékonyság kézzel fogható siker, és van, akinek a megfoghatatlan boldogság. Várunk!

Bővebben...

Keresés az oldalunkon

Alory facebook