Órarendünk

 Órarendünket és állandó programjaink rendjét itt tekintheted meg. A programjainkon, foglalkozásainkon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Elérhetőségünk: 70/347-44-47 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Bővebben...

FamilyNetwork Családállítás

 

Ez a terápiás munka a szituációinkban megnyilvánuló, valóságos helyzetre mutat rá. Sok esetben elveszünk, vagy sajátos nézőpontjaink, kondícióink miatt nem látjuk, hogy mi van a mélyén egy- egy kapcsolódásunknak, vagy kialakult élethelyzetünknek. Segítünk, hogy ráláss.

Bővebben...

Csoportos hangfürdő

 A csoportos hangfürdő során megmerítkezhetsz a hangok elmélyítő és gyógyító rezgésében. A csoport ereje már önmagában támogat, hogy adott kihívásaiddal könnyebben megbirkózz. De ha csak csendben, magadban élnéd át a rezgések általi közérzetjavulást, akkor is várunk. A foglalkozások hamarosan indulnak.

Bővebben...

21. század Kerekasztal Lovagjai

 Vannak szivarszobák, horgász egyesületek, ivók, sportklubok, ahol férfiak gyűlnek. Közös tevékenység tartja össze őket. Vagy csak ürügy, hogy dolgaikat férfiközegben megoszthassák. De miért kellene ürügy ehhez? A Lovagok azokat a Férfiakat hívják és várják, akik a valódi Belső Férfi Erőt szeretnék kimunkálni magukban, és azt továbbadni másoknak. Vállalva azokat az emberi értékeket, amelyeket valaha a Lovagok is képviseltek. Havonta egy este, ahol egy Nő ad teret a Férfiaknak.

Bővebben...

Tudatos Kommunikáció Workshop

 Szeretettel várunk a Tudatos Kommunikáció Workshopon, ahol az értő figyelem, az együttműködő kommunikáció, a nehéz emberek kezelése, az emberi játszmák és a saját működési mechanizmusod lesz a téma. Eszközöket és instant megoldásokat kaphatsz kritikus helyzetekre is.  

Bővebben...

Numerológia és Tarot tanfolyam

 Gondoltad volna, hogy Püthagorasz a numerológia atyja? Nem varázslat, nem boszorkányság. Az egyjegyű számok saját szimbolikával bírnak, és pont ugyanígy a Tarot kártya lapjai. Mindezekkel most 4 napos kurzusunkon Te is megismerkedhetsz, és használható tudással gyarapodhatsz.

Bővebben...

Spirit - A LélekTársas

 Választ keresel életed még még megoldásra váró kérdéseire?
A válasz Benned van - a játék során megtalálhatod.
A forma könnyed, a tartalom mély.

Bővebben...

Keresés az oldalunkon

Alory facebook