Órarendünk

 Órarendünket és állandó programjaink rendjét itt tekintheted meg. A programjainkon, foglalkozásainkon való részvételhez előzetes bejelentkezés szükséges. Elérhetőségünk: 70/347-44-47 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. .

Bővebben...

Önismereti Mesecsoport - Kapcsolati minták

 A Mese a lélek tápláléka, az ősi tudás átörökítője, a női és férfi archetípusok hordozója.  A mesék gazdag szimbólumkincsének segítségével kibontható, befogadható, megérthető, mi az, ami jól vagy rosszul működik bennünk. 6 alkalmon keresztül láthatsz most rá kapcsolati mintáidra: kapcsolat önmagaddal, a pároddal vagy másokkal.

Bővebben...

FamilyNetwork Családállítás

 Ez a terápiás munka a szituációinkban megnyilvánuló, valóságos helyzetre mutat rá. Sok esetben elveszünk, vagy sajátos nézőpontjaink, kondícióink miatt nem látjuk, hogy mi van a mélyén egy- egy kapcsolódásunknak, vagy kialakult élethelyzetünknek. Segítünk, hogy ráláss.

Bővebben...

21. század Kerekasztal Lovagjai

 Vannak szivarszobák, horgász egyesületek, ivók, sportklubok, ahol férfiak gyűlnek. Közös tevékenység tartja össze őket. Vagy csak ürügy, hogy dolgaikat férfiközegben megoszthassák. De miért kellene ürügy ehhez? A Lovagok azokat a Férfiakat hívják és várják, akik a valódi Belső Férfi Erőt szeretnék kimunkálni magukban, és azt továbbadni másoknak. Vállalva azokat az emberi értékeket, amelyeket valaha a Lovagok is képviseltek. Havonta egy este, ahol egy Nő ad teret a Férfiaknak.

Bővebben...

Női Kör a Tudatosságért

 A Női kör a tudatosságért egy rendszeresen, kéthetente tartott program nők részére, gyakorlatokkal, meditációkkal, oldásokkal, beszélgetéssel - egy program a nőiességről, a női energiánk és teremtő erőnk tudatos használatáról, szeretetről, szerelemről, kapcsolatokról, hogy megtapasztaljuk, milyen nagyszerű Nők vagyunk és megtanuljuk ezt tudatosan meg is élni nap mint nap.

Bővebben...

Tudatos Életvezetés Nap

 Szeretettel várunk Tudatos Életvezetés Kurzusunkon, ahol ráláthatsz tudatos és tudattalan működésedre, feloldhatod a korlátozó tényezőket, és ezen felismerések által elkészítheted Én és Élettérképedet.

Bővebben...

Párkapcsolati és érzelmi tudatosság fejlesztő hétvége

 360 fokos párkapcsolati és érzelmi körkép önmagadról. Két hétvégi nap egymásra épülő tematikával, gyakorlatokkal, házi feladatokkal és tanulással. Önmagunkról, hogy hatékonyabban működtethessük az életünket. Van, akinek a hatékonyság kézzel fogható siker, és van, akinek a megfoghatatlan boldogság. Várunk!

Bővebben...

Párkapcsolati és érzelmi tudatosság fejlesztő csoport

 360 fokos párkapcsolati és érzelmi körkép önmagadról. Előadássorozat egymásra épülő tematikával, gyakorlatokkal, esetenként házi feladatokkal, és minden alkalommal tanulással. Önmagunkról, hogy hatékonyabban működtethessük az életünket. Van, akinek a hatékonyság kézzel fogható siker, és van, akinek a megfoghatatlan boldogság. Várunk!

Bővebben...

Párkapcsolati és érzelmi tudatosság fejlesztő csoport - haladó

 Van, amikor tudjuk és értjük az alapokat, mégis jó vissza-visszatérni hozzájuk. Az életünkben előforduló események és élmények kapcsán. Haladó csoportunkba azokat várjuk, akik már részt vettek bármely alap kurzusunkon. Tapasztalatokat beszélünk át, és további mély tudással és praktikus eszköztárral gazdagodunk. Azoknak is, akiknek már van Társuk, és azoknak, akiknek még nincs.

Bővebben...

Numerológia és Tarot tanfolyam

 Gondoltad volna, hogy Püthagorasz a numerológia atyja? Nem varázslat, nem boszorkányság. Az egyjegyű számok saját szimbolikával bírnak, és pont ugyanígy a Tarot kártya lapjai. Mindezekkel most 2x2 napos kurzusunkon Te is megismerkedhetsz, és használható tudással gyarapodhatsz.

Bővebben...

Keresés az oldalunkon

Alory facebook