Holistic Pulsing
A lélekmasszázs, vagy ringató masszázs alternatív módszer, amely a test, a lélek és a szellem harmóniáját hivatott visszaállítani. A Holistic Pulsing a testben áramló energiák blokádjainak feloldására, a szervezet természetes védekező- és öngyógyító erejének aktivizálására összpontosít. Célja az energetikai egyensúly elérése. A módszer előnye, hogy olyan blokkokat lehet oldani, amire a kezelt személy felkészült, itt nem a terapeuta irányít, ő csak segít a páciensnek az öngyógyító folyamat beindításában.

 

A Holistic Pulsing stresszoldó, energetizáló, harmonizáló hatása:

  • segít idegesség, feszültség, szorongás, félelem enyhítésében, megszüntetésében, alvászavar, krónikus fáradtság, depresszió és tanulási nehézségek esetén,
  • energiával tölti fel a testet, életre kelti annak saját öngyógyító mechanizmusát, erősíti az immunrendszert, beolajozza az ízületeket,
  • fokozza az anyagcserét, ami által hozzájárul az ideális testsúly megteremtéséhez, visszaállítja rugalmasságunkat, harmonizálja a mirigy- és hormonrendszert
  • jótékony hatással van a sebgyógyulásra, a műtétek utáni regenerálódásra, a fizikai és lelki traumák feldolgozására.

Nehezen fogalmazható meg az az érzés, amit ez a módszer vált ki, ezt jobb megtapasztalni!

 
Szivárvány Alapkezelés - Múltoldó Szivárvány-kezelés
Szivárvány masszázs egyensúlyt teremt lélek és test közt, életerővel tölt fel. Előző életbeli blokkokat old, emeli a rezgésszintet. 
A kezelés felszabadítja a bennünk lévő gátlásokat, aggodalmakat, oldja a félelmeket, stresszt, szorongást, fájdalmat; gyermekeknél az iskolai stresszt, megfelelési kényszert. Erőt, energiát ad a nehéz helyzetekben, amikor döntés előtt állunk. Fizikai betegségeknél is segítség lehet, mivel a lelki problémát képes kezelni, és ezáltal segíti a gyógyulást.

Ajánlott minden olyan életterületre, ahol pozitív változást szeretnénk elérni! Párkapcsolat, munkahely... az élet bármely területe. Pozitív változásokat indít be az ember testében, életének alakulásában.  Feléleszti a szervezet Öngyógyító képességét, ezáltal helyreállítja a test és lélek harmóniáját.

 
Harmnizáló fejmasszázs
Fejünkön nagyon sok akupresszúrás pont található, melyek stimulálásával csökkenthetjük vagy megszüntethetjük a stresszt, feszültséget. Enyhül az ezekből adódó szemfáradtság és fejfájás, csökkennek a nyak- és vállfájdalmak, megnyugtat, felfrissít és  még számtalan kedvező élettani hatás érhető el.

Ajánlott:
- fáradtság esetén, regenerálódási céllal 
- álmatlanság, alvászavar esetén 
- stresszoldásra, depressziós problémánál 
- immunrendszer erősítésre 
- fejfájás, migrén 
- a szem fáradtsága esetén 
- betegség megelőzésre, az egészségünk megőrzésére


Érintő masszázs
Az Érintő Masszázs elemei több masszázs technikából áll, mely megfűszerezésre került a PANAROM 100%-os növényi illóolajokkal, ezáltal gyógyítva  testünk tartóvázát a gerincet, így a masszázs a test igazi ellazulását eredményezi.

A 9 fajta esszenciális illóolaj segíti az izmok lazítását, a fájdalmak csillapítását, vagy megszüntetését, valamint méregtelenítenek. Megszüntetik vagy csökkentik a gyulladásokat. A gerincből futó idegpályák stimulálásával a távolabbi helyeken is kifejti hatását, karokon, csípőn, lábakon is. Így gyógyul a test – lélek is a masszázs során. A masszázstechnika aktiválja a testben az energiaáramlást, ezáltal feloldódnak a fájdalmak vagy stressz által okozott blokkok, könnyen távoznak a méreganyagok. A masszázs személyre szabott Panarom illóolaj keverékkel.

 
Aromaterápiás Elengedés masszázs
Az érintés önmagában is csodákra képes: feloldja a lelki görcsöket, amitől az izmok feszessége is elmúlik. Nyugtató, biztonságot és erőt ad az élet nehézségei közepette. Fájdalomcsillapító és immunerősítő hatású. Ez a masszázs épen ezt nyújtja: kellemes érintéssel a test és a lélek nyugalmát és feltöltődését.

 

 

 

Közérzetjavító testmasszázs
A
 masszázs nem csak a bőrt, az izmot és a vérkeringést frissíti fel, de nyugtató hatást fejt ki az idegrendszerre is ezzel ellensúlyozva a negatív válaszreakciókat. A megoldatlan érzelmi konfliktusok és a stressz, amelynek nap mint nap ki vagyunk téve, olyan krónikus izomfeszültséget eredményeznek, mely a lelki egészség megromlásával jár. Masszázzsal oldhatjuk az izmok akaratlan feszülését, és hatást gyakorolhatunk a szívritmus működésére. A masszázs ellazítja az izmokat és megnyugtatja az idegrendszert, ami nyugodt, tehermentes éjszakát biztosít. A masszázs segítségével megőrizhető az egészség, fokozható a teljesítőképesség.

 

Az alábbi kezeléseken 8 éves kornál idősebb gyermekeket is várok nagy szeretettel: 

- holistic pulsing
- relaxáló testmasszázs
- harmonizáló fejmasszázs

 

 
Nagyné Gubics Ildikó
20/467-58-06

Masszőr, Holistic Pulsing terapeuta

Szombati napokon előzetes bejelentkezéssel!

Árak

 

Pin It

Keresés az oldalunkon

Alory facebook