Nincs két egyforma ember

nincs két egyforma igény.  Arra törekszünk, hogy testileg és lelkileg is átfogó,
egységekből álló rendszerünkben mindenki megtalálja a személyének leginkább megfelelő harmóniát.

Vajon hogyan határozzuk és fogalmazzuk meg, hogy kik vagyunk? Hogy ki vagyok én?

 

Volt egy álmom... A világot megmenteni. Hogy az egy jobb és szebb hely legyen mindenkinek. Akkor két-hároméves lehettem. S bár eltelt azóta néhány évtized, sokat változtam, de az álmom semmit sem.

Megjártam az orvosi egyetemet, de végül közgazdász lettem. Dolgoztam a multik fényűző világában kommunikációs vezetőként, de végül a saját "munkahelyemet" teremtettem meg. 

Tanultam számtalan dolgot, de végül az esszenciát magamon átszűrve lettem az, aki most vagyok. Mindig úton.


2009-ben született az Alory Testi-Lelki Stúdió, a gazdasági válság kellős közepén. Bármennyire is megpróbáltak eltéríteni az elhatározásomtól - hisz abban az időben inkább mindenki bezárt -, de én a szívem szavát és az álmaimat követtem. A Stúdió az arany középutat követve nyújt hagyományos és különleges programokat és kezeléseket. Valódi nyugalom szigete testnek és léleknek. Olyan kollégákkal, akiktől nem munkahely lett az Alory, hanem valódi Csodaország.

 
Néhány éve indítottam el Férfiaknak szóló csoportomat (21. század Kerekasztal Lovagjai), elköteleződtem a 21. századi Férfi-ügy mellett. Hiszem, hogy a Férfi érték, csiszolatlan gyémánt.

2007-ben jelent meg Tudatos Élet Művészete Kártyasorozatom is, (Tudatos Párkapcsolat, Tudatos Teremtés, Tudatos Boldogság, Tudatos Férfi), és azóta a Tudatos Nőknek szóló kártyacsomagom, illetve az első saját, inSIGHT elnevezésű megoldás-orientált társasjátékom is.

Így hát vezetek és vezetnek, tartok kurzusokat, csoportokat és jómagam is aktív résztvevő vagyok mások programjain. Adok és kapok. Meglátom magam a másikban. Mert benne vagyunk egy érintésben, egy pillantásban. Egy szóban, egy kérdésben. Egy gondolatban és egy érzésben. Ezeket szeretnénk itt, az Alory-ban is továbbadni Neked.

 

Pin It

Keresés az oldalunkon