Nincs két egyforma ember

nincs két egyforma igény.  Arra törekszünk, hogy testileg és lelkileg is átfogó,
egységekből álló rendszerünkben mindenki megtalálja a személyének leginkább megfelelő harmóniát.

Vajon hogyan határozzuk és fogalmazzuk meg, hogy kik vagyunk? Hogy ki vagyok én?

 

Egy kicsi lányból felnőtt nő, támogató társ, szerető feleség, büszke édesanya, odaadó és megbízható barát, lehetetlent nem ismerő, lelkes alkotó.

Orvostanhallgatóból lettem közgazdász, aki többet akart a könyveknél és az üzleti eredményeknél. Mindig az embert kerestem, és 14 év versenyszférában eltöltött sikeres év után visszakanyarodtam gyermekkori álmomhoz: hogy mások életét szebbé és jobbá tegyem. 

Így lettem 2006-ban akkreditált okleveles coach (életvezetési tanácsadó), majd a táplálkozás és a testünk csodás működésének rejtelmeibe ástam bele magam. A kapcsolódást, amely a test és a lélek közti láthatatlan, mégis megkérdőjelezhetetlen szálat jelenti, 2008-ban találtam meg, amikor elvégeztem a Lélekszerelő Oskolát. Egy új világ nyílt meg előttem. Önismeret, hozott szülői minták, szokások és játszmák, párkapcsolati kérdések, betegségek lelki okai – ezeknek egy átlátható és tiszta térképe, megoldásrendszere. Hogy félelem helyett a szeretetet válasszuk.

Azóta folyamatos tanulás és változás az életem, és hobbim lett a munkám. Hangtálas kezelések, belső utazások, meditációk és számtalan izgalmas módszer. Mert amit adsz, azt kapod vissza.

2009-ben megnyitottuk az Alory Testi-Lelki Stúdiót, amely az arany középutat követve nyújt hagyományos és különleges programokat és kezeléseket. Valódi nyugalom szigete testnek és léleknek. 

2012-ben három társammal elkészítettük a Spirit - A LélekTársas önismereti és spirituális társasjátékot, amellyel a végzett játékvezetők kísérésével játszhat a saját válaszát kereső.

2014. tavaszán pedig 400m2-es Életmód Központunkat nyitottuk meg, amely ma már virtuális Párkapcsolati Központként funkcionál. Itt született meg és indult el rengeteg képzés, projekt és önismereti eszköz.

2016-ban indítottam el, a kifejezetten Férfiaknak szóló csoportomat (21. század Kerekasztal Lovagjai), és az egyéni kezelések mellett elköteleződtem a 21. századi Férfi-ügy mellett. Hiszem, hogy a Férfi érték, csiszolatlan gyémánt.

2018-ban megjelent első saját, Tudatos Élet Művészete Kártyasorozatom (Tudatos Párkapcsolat, Tudatos Teremtés, Tudatos Boldogság, Tudatos Férfi), és első saját, Tudatos Élet Művészete nevű megoldás-orientált társasjátékom.

S a sor nyilván folytatódik majd. 

Így hát vezetek és vezetnek, kezelek és kezelnek, tartok tanfolyamokat, csoportokat és jómagam is aktív résztvevő vagyok mások programjain. Adok és kapok. Meglátom magam a másikban. Mert benne vagyunk egy érintésben, egy pillantásban. Egy szóban, egy kérdésben. Egy gondolatban és egy érzésben. Ezeket szeretnénk itt, az Alory-ban is továbbadni Neked.

 

Pin It

Keresés az oldalunkon